Народженим під цим знаком людям властива велика тяга до визнання / ysia.ru

"Суперсили" представників знака Зодіаку Володею - волелюбність, іронія, гарне почуття гумору, щедрість, постійна потреба в оновленні, активність, виразність, гнучкість.

Головна негативна риса Водоліїв - вони не вписуються в простір і терпіти не можуть монотонну роботу, розкрив їх гороскоп Главреду астролог Влад Росс.

Читайте такожАстролог розкрив головну таємницю Стрільців

Відео дня

Експерт додав, що народженим під цим знаком людям властива велика тяга до визнання, вони часто вважають себе найкращими і хочуть виділитися.

"...Вони завжди перебувають в опозиції: Водолії часто не стають владою саме з-за того, що воліють залишатися в опозиції. Їм властива анархічність, радикалізм, деколи вони навіть схильні до психологічного тероризму", - стверджує співрозмовник.

Росс підкреслив, що Водолії великі індивідуалісти, схильні впадати в крайнощі, дуже непрактичні, їм властива ексцентричність, надмірна незалежність, а через це - непрогнозована поведінка і вчинки.

"...Сильна сторона Водоліїв - волелюбність. Вони, як ніхто, вміють дружити. Одного Водолії завжди готові віддати все, навіть останню сорочку. Вони безкорисливі і правдолюбиві. Їм властивий альтруїзм і гуманізм, вони завжди готові допомогти ближньому...", - поділився він.