Гороскоп на тиждень 14-20 жовтня / 2018.pp.ua

Тиждень 14-20 жовтня обіцяє багато хороших і продуктивних днів, обіцяють астрологи. У той же час, у вівторок зірки радять відпочити, а в середу зайнятися творчістю. Гороскоп на тиждень 14-20 жовтня для всіх знаків Зодіаку.

Гороскоп на понеділок, 14 жовтня

Сьогодні зірки гороскопу обіцяють надати вам всі можливості для того, щоб ефективно і плідно попрацювати і підвести проміжні підсумки. Цей день – ідеальний час, щоб розібратися зі старими завалами, завершити черговий етап своїх справ, або навіть довести яку-небудь важливу справу до логічного завершення. Іншими словами, сьогодні – час збирати каміння, рішуче завершуйте раніше розпочаті проекти і витягуючи з них вигоду. В особистому житті день підходить для відповідальних кроків, будь то відверте зызнання, розставання або навпаки, пропозиція руки і серця, пише 1001goroskop.ru.

Гороскоп на вівторок, 15 жовтня

Сьогоднішній гороскоп зовсім не підходить для організації і спокійного ведення справ, тому переробити все, що заплановано на сьогодні, навряд чи вдасться. Замість цього зірки весь день будуть схиляти до відпочинку і байдикування. Якщо є така можливість, не опирайтеся цьому імпульсу – час від часу організму потрібно розслаблятися, щоб накопичити енергію для майбутніх трудових подвигів. Однак пам'ятайте, що алкоголь сьогодні не найкращий засіб для відпочинку: день схиляє до непомірності в усьому, що стосується сумнівних задоволень.

Відео дня

Гороскоп на середу, 16 жовтня

Сьогодні гороскоп передбачає потяг до творчості, мобільності і спілкування. В цей день вам особливо привабливим буде здаватися все нове і незвідане або як мінімум не надто звичне і банальне. Поїздки, відрядження, прогулянки і будь-які види активного відпочинку (аж до екстремальних) вітаються. А от побут і рутинні справи можуть сильно дратувати. Ще один підступ сьогоднішнього дня – нестриманість на язик, яка може обернутися проблемами. Щоб уникнути конфліктів, стежте за своїми словами, діями і думками!

Гороскоп на четвер, 17 жовтня

Зірки гороскопу підказують, що відома приказка «своя сорочка ближча до тіла» сьогодні буде особливо актуальною. Яких би вчинків і кроків не вимагала ситуація, більшість людей будуть керуватися в першу чергу своїми особистими інтересами і лише меншість – такими словами, як «борг», «обов'язок», «професіоналізм». Зірки радять змиритися з цим фактом: змусити когось зробити щось всупереч бажанню сьогодні практично неможливо. Зате цілком можливо зробити так, щоб це бажання виникло. Так що якщо ви хочете кого-небудь поексплуатувати, чітко сформулюйте, навіщо йому це потрібно і що він з цього отримає. В цьому випадку його щире натхнення не знатиме меж.

Гороскоп на п'ятницю, 18 жовтня

Сьогодні за гороскопом день непередбачуваних емоційних метаморфоз, коли раптом лід здатний перетворитися в полум'я, нудьга – в непідробний інтерес, а ненависть – любов (або навпаки). При цьому емоції можуть захоплювати людей на порожньому місці, у тому числі і в самий невідповідний момент. Для оточуючих в цей день може бути типовою поведінкою, коли сумовитий буденний настрій раптом змінюється гарячим трудовим ентузіазмом чи інтересом до особи протилежної статі. Зірки попереджають, що в разі якщо якийсь інтерес раптом виникне, не варто чекати, що він так само швидко пройде. Раптово спалахнулі почуття сьогодні здатні бути дуже сильними і глибокими.

Гороскоп на суботу, 19 жовтня

Сьогодні за гороскопом чудовий день, який має всі шанси стати сходинкою на шляху до заповітної мети. Сьогодні все, посіяне раніше, обіцяє дати свої сходи, так що тих, хто довго і наполегливо йшов до своєї мрії, можуть чекати приємні сюрпризи. Крім того, зірки цього дня передвіщають удачу в грошовому плані. Фінансові проекти, задумані або здійснені сьогодні, обіцяють принести гарний прибуток. Ось тільки для сумнівних і ризикованих експериментів момент сьогодні явно не найкращий – прості і перевірені методи виявляться найбільш ефективними.

Гороскоп на неділю, 20 жовтня

Сьогодні за гороскопом день, коли несподівані рішення і спонтанні кроки можуть виявитися дуже ефективними. Зазвичай буває навпаки, і непродумані дії куди частіше призводять до помилок, ніж до досягнення поставлених цілей. Однак у цей день зірки наділяють такими якостями, як гострий розум, залізна хватка і неймовірно потужна інтуїція, якій цілком можна довіряти. Так що якщо вас осяяла якась раптова ідея, варто прислухатися до неї, навіть якщо вона докорінно змінює всі ваші намічені плани. Сьогодні, пішовши на поводу у несподіваних думок і почуттів, ви маєте всі шанси впустити в своє життя щось нове і інтригуюче.