У Овна виникне незборимий спокуса пожаліти себе / clutch.ua

Діяльна атмосфера сьогоднішнього дня може вас здивувати: зірки гороскопу схиляють до терпіння і працьовитості. Гарний час для того, щоб зайнятися рутинною роботою, розібрати робочий стіл або зробити всі ті справи, які відкладали на потім. А ось від важливих розмов завтра краще відмовитися – знайти порозуміння і компроміс буде нелегко.

У відносинах з оточуючими, особливо з коханою людиною, не приймайте поспішних рішень, оскільки підвищена образливість (відмітна особливість дня може стати причиною погіршення відносин, прикрих конфліктів і непорозумінь, пише "1001 гороскоп".

Овен

Читайте такожНа Тільця чекає успіх з фінансами, а на Дів приємна зустріч: гороскоп на тиждень

Відео дня

У Овна виникне незборима спокуса пожаліти себе. І неважливо, якщо серйозних приводів для цього немає. Овну достатньо навіть маленької образи для того, щоб в душі вона виросла в грандіозну образищу. Піддавшись цьому пориву, Овен ризикує весь день провести в похмурому настрої. Ні, пошкодувати себе, звичайно, іноді буває приємно, але не до такої ж міри!

Телець

Тельцю саме час зайнятися накопиченими справами: його працездатність і активність будуть на висоті! Думки в цей день будуть працювати швидше і краще звичайного, до того ж Телець відчує підвищену здатність до концентрації уваги. У такому стані він здатний вирішити багато завдань. А ось на оточуючих сьогодні краще поменше звертати уваги. У них свої справи і інтереси, у Тельця – свої.

Близнюки

Близнюкам легше звичайного будуть даватися справи, що вимагають кропіткої уваги і терпіння. Все, що стосується навчання, складання звітів, планів, графіків і т. д. обіцяє радувати вас своїми результатами. А ось в емоціях все буде не так безхмарно. Цей день так само мало підходить для романтики, як бухгалтерський звіт для визнання в любові! На жаль, сьогодні Близнюкам ґрунтовно буде заважати загострилася дратівливість. Не дайте цьому почуттю зіпсувати вам день.

Рак

Читайте такожАстролог назвавши три знака Зодіаку, які зустрінуть свою любов в цьому році

Рак може випробувати дивне бажання продемонструвати оточуючим свою ображену гідність. І неважливо, чи є у Раку реальні приводи для образ, все одно думки про те, що його таланти залишилися недооціненими, раз за разом будуть псувати Раку настрій. Звичайно, пожаліти себе іноді буває приємно, але все-таки постарайтеся не перегинати палицю. Насправді все зовсім не так вже й погано!

Лев

Льву весь вільний час краще провести вдома. А ще краще – побути одному або в колі найближчих людей. В іншому випадку, у Лева сьогодні то і справа можуть виникати прикрі непорозуміння, провокуючи безліч кривд і прикростей. А ось домашні справи чи хороша книга у вільний час відвернуть його і створять сприятливий фон.

Діва

Необережна поведінка Діви може стати джерелом безлічі образ і конфліктів. В першу чергу, причиною цього може бути зайва балакучість або недоречне почуття гумору, прокинулося сьогодні у Діви. Якщо сварки з оточуючими не входять в її поточні плани (а ці сварки можуть виявитися затяжними і глибокими), Діві доведеться стежити за своїми словами. Ну і, звичайно, пам'ятати про те, що потрібно зберігати чужі секрети.

Терези

Сьогодні думки Терезів будуть часто обертатися навколо грошей і фінансового добробуту, аж до того, що вони ризикують зациклитися на цій темі. Щоб зайвий раз не засмучуватися, постарайтеся поменше акцентувати на негативних моментах. Навіть якщо грошей у Терезів дійсно трохи, не треба забувати, що багато їх взагалі ніколи не буває. Скільки б їх не було, все одно щось та й не вистачить. Так чи варто засмучуватися?

Скорпіон

Ось вже що сьогодні не буде хвилювати Скорпіона ну анітрохи, так це чужа думка! Сьогодні Скорпіон буде настільки занурений у свої власні плани, що помітити чиї-небудь заперечення просто не зможе. А дарма: іноді і від оточуючих можна почути корисну підказку. І взагалі для Скорпіона сьогодні краще не вступати в суперечки: образ буде багато, а толку нуль.

Читайте такожАстролог назвавши щасливчиків і невдах листопада-2019

Стрілець

Сьогодні хтось із оточуючих спробує експлуатувати милосердя Стрільця! Милосердя ж, як на зло, у Стрільця в цей день загостриться. Так що у всіх охочих є шанси пограти на тонких струнах його чутливій душі. Якщо ви не хочете, піддавшись благородному пориву, відчути на своїй шиї чийсь суворий хомут, намагайтеся трохи більш критично ставитися до слізним проханням про допомогу.

Козеріг

Козеріг весь день проведе у своєму внутрішньому світі. Втім, цей світ буде дуже привабливий і сповнений безліччю феєричних фарб і образів. В такі дні добре буває помріяти, зайнятися якоюсь творчістю, посидіти в затишному кріслі з книжкою в руках... А ще краще – запросити в цей свій світ когось ще, щоб не було так самотньо!

Водолій

З самого ранку Водолій ризикує з головою піти у вирішення своїх поточних питань. І зовсім не обов'язково, що ці питання будуть серйозними і важливими. Швидше навпаки, сьогодні будь-яка дрібна проблема може захопити увагу Водолія настільки, що здасться грандіозною проблемою! Якщо не хочете присвятити весь день дурницях, спробуйте надавати їм менше значення.

Риби

Риби ризикують повною мірою випробувати на собі всі принади приказки: «Полювання пущі неволі». Якісь їхні інтереси (зовсім не обов'язково важливі) захоплять їх настільки, що вони забудуть про все інше. Так що результат дня залежить виключно від того, чим конкретно захопляться Риби. Сьогодні великий шанс витратити день на цілковиту нісенітницю, але якщо Риби займуться чимось корисним, здатні домогтися прекрасних результатів!