З'явився гороскоп на 2020 рік / slovofraza.com

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким у 2020 році особливо пощастить у різних аспектах життя. Наступний рік, за східним календарем – рік білого металевого Щура.

За різними астрологічними прогнозами, незважаючи на те, що 2020 рік буде високосним, він стане сприятливим практично для всіх, передає Styler.

Лев

У людей, які народилися під цим "вогненним" знаком, у 2020 році загостряться інтелектуальні здібності, покращиться пам'ять та інтуїція. Це допоможе їм швидко вирішувати непрості завдання та приймати рішення у важливі хвилини. Для Левів 2020 рік стане роком, коли немає нічого неможливого.

Відео дня

Читайте такожАстролог назвали три знаки Зодіаку, яким казково пощастить цього тижня

Стрілець

Для представників цього знаку 2020 рік стане щасливим, і найважливіша подія може відбутися в любовній сфері. Стрільці мають всі шанси зустріти свою половинку, на яку зможуть справити максимально позитивне враження, показати своє почуття гумору, легкість у спілкуванні й оптимізм. Цей рік стане для Стрільців сприятливим для початку спільного життя, весілля й продовження роду.

Тілець

На Тільців у 2020 році чекає сплеск успіхів у діловій сфері й фінансова стабільність, а також перспективи відіграють важливу роль. Поєднання Землі й стихії металу Щура допоможуть Тільцям підвищити свій авторитет в очах оточуючих, змінити пріоритети або переконатися в правильності свого шляху.

Козеріг

Рік білого Щура для Козерогів стане дуже щасливим, хоча везіння не завжди буде крокувати поруч. Найбільш активними та продуктивними стануть весна і осінь. Літо буде динамічним, але клопітким. Астрологи попереджають, що буде багато подій у любовній сфері.

Скорпіон

Рік білого Щура принесе везіння в сімейних справах і представникам цього знаку вдасться зміцнити стосунки, кохання і довіру. Зірки нагадують, що в гонитві за почуттями потрібно не забувати про планування справ і фінансову складову.