2020-й - рік білого металевого Щура / fanparty.ru

2020-й вже не за горами, тому багатьох цікавить питання, рік кого, якої тварини це буде і який символ Нового року.

УНІАН розповість Вам, під заступництвом якої тварини ми проживемо наступний рік, а також що нам обіцяють астрологи у 2020-у.

2020-й рік кого

2020 рік за східним календарем пройде під заступництвом білого металевого Щура. 

Відео дня

Щур вважається першою твариною у списку східних знаків. Відповідно, рік Щура відкриває 12-річний місячний цикл китайського календаря.

Вважається, що його поява була не дуже чесною - він заліз на спину Бика й тим самим потіснив всі інші знаки у черзі.

Читайте такожГороскоп на 14 листопада: що зірки обіцяють завтра знаків Зодіаку

Коли настане рік Щура: дата

На відміну від традиційного Нового року 1 січня, рік білого металевого Щура настане трохи пізніше - 25 січня 2020 року о 00:03.

2020 рік Щура: характеристика знаку

Щури кмітливі, винахідливі, різнобічні. Але є й негативні якості, наприклад, надмірна імпульсивність.

Народжені під знаком Щура люди володіють сильно розвиненою інтуїцією, вони легко звикають до нових людей та зміни обстановки. Зважаючи на те, що вони надто допитливі, наважуються на сміливі авантюри.

Але Щури недостатньо хоробрі, тому вони рідко стають хорошими лідерами. А ще вони не вміють керувати іншими. Крім того, вони надто прискіпливі й можуть бути нечемними з іншими.

Люди, що народилися під знаком Щура, зазвичай сплять допізна, адже гризуни ведуть нічний спосіб життя.

Читайте такожАстрологи назвали головних щасливчиків 2020 року

Яким буде 2020 рік: прогноз астрологів

За прогнозами астрологів, у 2020 році доведеться багато діяти й приймати рішення дуже швидко. Тобто своїх цілей у наступному році зможуть досягти тільки цілеспрямовані й рішучі особистості.

Також гороскоп обіцяє всім без винятку знакам різкі зміни: комусь доведеться змінити роботу, хтось переїде, а дехто змінить сімейний статус. Так, 2020 - вдалий час для укладення шлюбу та поповнення у родині.

Багатьох лякає, що 2020 рік буде високосним, але астрологи заспокоюють: наступний рік буде ще й роком білого металевого Щура, а метал - своєрідна броня, яка відведе небезпеку.

Не забувайте, що колір господині наступного року - білий, тому будьте максимально чесними перед собою та оточуючими, прагніть бути справедливими. Тих же, хто спробує досягти цілей нечесним шляхом, спіткають невдачі.

Більш того, астрологи прогнозують, що рік Пацюка принесе благополуччя у фінансовому плані.