З'явився любовний гороскоп на 2020 рік / фото pixabay.com

Астрологи розповіли, кому зі знаків Зодіаку рік білого металевого Щура принесе справжні почуття й допоможе обзавестися сім'єю.

Покровителька 2020 року – велика раціоналістка, тому всім, хто планує в майбутньому році зв'язати себе узами шлюбу – варто добре подумати, перш ніж відправитися в РАЦС, пише Styler.

Тільці

Для представників цього знаку Зодіаку рік білого Щура стане дуже різноманітним і щедрим на любовні пригоди. Ті, хто в пошуку – отримає нові знайомства, подорожі і чуттєві зустрічі. Можливий також службовий роман, який може перерости у щось більш серйозне.

Відео дня

Для тих, хто вже знайшов свою половинку – прекрасний час для того, щоб зробити серйозніший крок.

Читайте також2020 - рік кого та яким він буде для всіх знаків

Близнюки

У 2020 році у Близнюків буде багато романтики, яскравих емоцій і запаморочливих почуттів. Астрологи рекомендують поменше аналізувати дрібниці й не піддаватися на провокації. У рік Білого Щура варто проявити ініціативу, а головною зброєю стане ніжність і чуттєвість.

Діви

У 2020 році представники цього знака Зодіаку мають всі шанси зустріти свою споріднену душу. Зустріч буде раптовою, і швидше за все, вона відбудеться далеко від дому, і, можливо, навіть в іншому місті.

Астрологи рекомендують з партнером діяти невимушено, відмовитися від двозначних фраз і з перших днів бути чесними й відвертими.

Скорпіони

У 2020 році Щур змусить змінити пріоритети представників цього знаку Зодіаку й ті, хто раніше отримував задоволення від нескінченних фліртів і знайомств, раптово захоче сім'ю і дітей. І перша половина року подарує довгоочікувану зустріч з людиною, яка зможе задовольнити ці потреби. Скорпіони зможуть відчути, що їм комфортно і легко.

Раніше астрологи розповіли, що зірки обіцяють всім знакам Зодіаку в рік Щура.