З'явився гороскоп на 30 листопада / фото slovofraza.com

Сьогодні зірки гороскопу обіцяють удачу тому, хто живе за формулою: «Спершу подумай, потім зроби». День обіцяє бути продуктивним, а ризик припуститися помилки – мінімальним. Скористайтеся цим, щоб навести порядок у справах і фінансах, як слід обміркувати свої плани, прийняти важливі рішення.

Озирніться навколо: чужі інтриги або таємні ходи, про яких ви не підозрювали, завтра можуть стати для вас очевидними, ну а попереджений – значить озброєний, пише "1001 гороскоп".

Овен

Читайте такожЩасливчики і лузери місяця: гороскоп на грудень для всіх знаків Зодіаку

Відео дня

Сьогодні зірки гороскопу радять Овну втекти від суєти, щоб залишитися один на один зі своїми думками – день схиляє його до того, щоб слухати своє серце. Філософічний Овен сьогодні може сміливо ставити будь-які питання – є велика ймовірність того, що, заглянувши в себе, він отримає відповідь. Не треба боятися навіть таких глобальних питань, як «Чого я хочу від життя?», «Куди йду?», «Що робити далі?». Відповіді на них існують, і в глибині душі Овну вони вже відомі, залишилося зізнатися в цьому собі.

Телець

Сьогодні запорука успіху Тільця у справах – це вміння об'єктивно оцінювати свої сили. Протягом дня може виникнути ситуація, коли йому потрібна консультація спеціаліста. Можливо, Тельцю не буде вистачати інформації для роботи, а може бути, мова йде про застуду і зверненні до лікаря. Так чи інакше, Тельцю завтра слід пам'ятати про те, що одна голова добре, а дві краще. Якщо б кожен розраховував лише на себе, ми до сих пір жили б в сирих первісних печерах.

Близнюки

Сьогодні Близнюки можуть відчувати бажання як слід подискутувати! Кажуть, що будь-яка жінка з нічого може зробити три речі: капелюшок, салат і скандал. Близнюки ж завтра проігнорують перші дві, зосередившись на останній. Їх бойовий настрій загрожує вилитися в суперечки – сьогодні бажання Близнюків довести оточуючим свою правоту буде нездоланним. Єдиний вихід для оточуючих – це погодитися з аргументами Близнюків: якщо їх інтелектуальну перевагу визнають, Близнюки будуть повністю задоволені.

Рак

Сьогодні Рак здатний відчувати невпевненість у всьому, за що береться, і це не кращим чином позначиться на його справах. Навіть якщо все йде гладко, Рак здатний випробовувати масу вагань! З-за цього можливі затримки і пробуксовки. Щоб уникнути проблем, Раку сьогодні необхідно з самого ранку налаштуватися на активний, діловий лад, почавши день з зарядки й контрастного душу. Невпевненість зніме як рукою, а життя заграє новими фарбами!

Лев

Сьогодні у Лева буде шанс взяти на себе якісь нові зобов'язання, які принесуть йому нові перспективи. Мова може йти про пропозицію руки і серця, новій ділянці робіт, новому витку кар'єри і т. д. Втім, навіть якщо цього не відбудеться, сьогодні Лев може зіткнутися з ідеєю або ситуацією, яка з часом виведе його життя на нову висоту. Зірки гороскопу радять Леву не боятися нових обов'язків та зобов'язань: шкурка вичинки варта. Тим більше, якщо ця справа – ціле золоте руно.

Діва

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, на яких чекає небезпека у 2020 році

Сьогодні Діва зможе, якщо захоче, блиснути своїми знаннями в будь-якій розмові! Зірки гороскопу наділяють її товариськістю і вмінням невимушено демонструвати співрозмовнику свою ерудицію. Це дозволить їй вигідно себе показати, наприклад, здати іспит, підкорити своєю начитаністю співрозмовника, провести переговори, представити новий проект. В інтелектуальному спілкуванні Діві не буде рівних, ну а ерудиція завтра буде актуальна у всьому, навіть у коханні.

Терези

Сьогодні є велика ймовірність того, що Терези захочуть зайнятися облаштуванням свого будинку або іншого особистого простору: машини, дачі, робочого місця. Більш того, прокинулася в них господарність вимагає негайно підключити до цього інших – завтра ідеї Ваг про облаштування побуту можуть відрізнятися глобалізмом, так що своїми силами їм не обійтися. Близьким Терезів пощастить, якщо вони обмежаться лише генеральним прибиранням – сьогодні зі своїм розмахом вони цілком здатні затіяти і капітальний ремонт.

Скорпіон

Сьогодні душа Скорпіона буде вимагати інтелектуальних і філософських бесід, тому головною метою для нього стануть пошуки гідного співрозмовника. Втім, навіть якщо Скорпіон такого не знайде, зірки гороскопу обіцяють, що сьогодні він все одно реалізує свою потребу в цікавому спілкуванні. Навіть простий дружня розмова Скорпіон здатний звести до інтелектуального спору або азартного змагання в ерудиції! Скорпіон налаштований сперечатися до хрипоти, але йому важливий не стільки результат, скільки сам процес емоційного обміну думками.

Стрілець

Сьогодні Стрільцю варто присвятити розробці планів, особливо тих, які приємно гріють душу або його гаманець. У будь-яких проектах, пов'язані з грішми й розумними способами їх витратити, зірки гороскопу віщують Стрільцеві успіх, будь то фінансові вкладення, рішення про розширення бізнесу або плани про те, куди з'їздити у відпустку. Мозок Стрільця сьогодні обіцяє працювати чітко і конструктивно, виробляючи ідеї, чиє головне достоїнство – практичність.

Козеріг

Сьогодні – день, коли Козеріг може, якщо захоче, внести ясність у будь-яке питання. Його мозок буде працювати чітко, дозволяючи йому аналізувати і вирішувати логічні завдання. Так що, якщо Козеріг захоче в чомусь докопатися до суті, йому достатньо зібрати потрібну кількість фактів – правильні висновки він, як Шерлок Холмс, зуміє зробити сам. Проникливість додасть Козерогові особливий шарм в очах оточуючих, і це зрозуміло: ніщо так не прикрашає людину, як дружба з власною головою.

Водолій

Сьогодні зірки гороскопу радять Водолію заглянути в себе і задуматися над тим, чи не зайшов він у глухий кут в якомусь питанні? Можливо, це так, але Водолій боїться собі в цьому зізнатися? Неважливо, який стосується питання, – дружби, роботи, грошей або любові. Час займатися самообманом пройшов, настав час поглянути в обличчя фактам. Якщо, проаналізувавши події, Водолій зрозуміє, що зайшов не туди, – не страшно. Сьогодні хороший день для того, щоб позбутися ілюзій і з усіх можливих варіантів вибрати правильний шлях.

Риби

Сьогодні зірки гороскопу радять Рибам дізнатися якусь людину краще. Мова не обов'язково йде про романтичне знайомство, цією людиною може виявитися і знайомий, і колега, і навіть випадковий попутник. Сьогодні у спілкуванні Риби будуть керуватися логікою, а не емоціями, тому що у них є шанс дізнатися максимум інформації про кого завгодно. Замість звичайного розмови ні про що Риби можуть випитати факти біографії і пристрасті співрозмовника, а також поділитися своїми, вивівши відносини з ним на новий виток. В майбутньому це обіцяє стати в нагоді Рибам.