Названі щасливчики 2020 року серед знаків Зодіаку / hola.com

Астрологи розповіли про те, яким буде 2020 рік для всіх знаків Зодіаку.

При цьому вони виділили головних щасливчиків 2020-го, передає SlovoFraza.

Читайте такожДвом знакам Зодіаку казково пощастить цього тижня - астролог

Відео дня

Овен

В Овнів 2020 рік почнеться з яскравих емоцій. Йдеться не тільки про новорічні свята, але й про січень та лютий у цілому. Весна стане найбільш розміреним і сприятливим часом, коли можна буде й продуктивно попрацювати, і як слід відпочити. Осінь і літо принесуть Овнам багато нових знайомств, тому що в цей час можна сфокусувати увагу на сфері кохання. Кожну мить 2020 року Овнам слід використовувати для того, щоб стати кращими. Зіткнувшись з непередбаченими труднощами, представники цього знаку можуть звернутися по допомогу до інтуїції.

Діва

У Дів починається дуже вдалий період. Навіть якщо здасться, що все йде шкереберть. Астрологи рекомендують частіше слухати серце у складних ситуаціях і не боятися діяти швидко. Протягом усіх 12 місяців Дівам варто бути дуже обережними з незнайомими або малознайомими людьми.

Риби

Весну можна повністю присвятити собі та своїм потребам. Риби будуть яскравими та привабливими для представників протилежної статі, тому багатьом вдасться почати нові стосунки. Щоб вони почалися успішно, краще не провокувати кохану людину на ревнощі. У стосунках з друзями і близькими знадобиться більше чуйності.

Раніше в гороскопі-2019 астрологи назвали знаки Зодіаку, яким грудень принесе грошову удачу й шалене везіння.