Слідкуйте за тим, щоб ваша впевненість в собі не переросла в самовпевненість / sb.by

Сьогодні зірки гороскопу обіцяють успіх, активність, ясність думки. Однак стежте за тим, щоб ваша впевненість в собі не переросла в самовпевненість! В цілому ж сьогодні день сприятливий для будь-яких починань, так що сміливо беріться за те, до чого не знали, як підступитися.

У плані самопочуття день теж непоганий: імунітет на висоті, а сила волі допоможе впоратися з будь-якою хворобою. Але будьте обережніше: віра в свої сили може бути така велика, що змусить вас одягнутися не по погоді або нехтувати правилами дорожнього руху, пише "1001 гороскоп".

Овен

Читайте такожАстролог назвавши головних везунчиків 2020 року - цим трьом знакам Зодіаку казково пощастить

Відео дня

Успіх сьогоднішнього дня Овна нагадує їзду на велосипеді: чим повільніше їдеш, тим більше ризикуєш впасти. І навпаки – набравши хорошу швидкість, Овен виявить, що будь-яка справа горить в його руках! Так що розігнатися Сьогодні Овну просто необхідно, навіть якщо для цього йому потрібно зібрати всю свою волю в кулак. Зате один раз набравши темп, Овен ще довго не зможе зупинитися. Сьогодні він здатний в трудовому пориві переробити величезну кількість справ!

Телець

Сьогодні з самого ранку Тілець з головою порине в роботу, та виринути йому буде нелегко. Він буде настільки зосереджений, що ніяка суєта, що панує навколо, не в силах їй завадити. Зірки гороскопу радять Тельцю використовувати таку здатність до концентрації, щоб блискуче впоратися зі справами, в яких він все від початку до кінця вирішує сам. А ось робота в команді йому Сьогодні протипоказана: занурений у свої думки Телець просто не почує слова оточуючих.

Близнюки

Сьогодні у Близнюків несподівано для них самих можуть прокинутися організаторські здібності, і ситуація буде цьому сприяти. Можливо, Близнюків попросять провести нараду, організувати свято або пікнік. А може бути, день поставить перед ними завдання, що потребують залучення людей. У будь-якому випадку, у Близнюків є Сьогодні всі можливості для того, щоб впоратися з подібними справами. Сил і нервів це забере чимало, зате і приємні бонуси принесе.

Рак

Сьогодні Рак ризикує зіткнутися з жорсткою конкуренцією і тиском в свою адресу! Можливо, хтось з колег захоче підсидіти Раку, відсунувши його в бік. А може бути, Сьогодні Раку належить зіткнутися з нападками недоброзичливців. У будь-якому разі зірки гороскопу радять йому зібрати в кулак всі свої сили, рішучість і волю, не поступаючись завойованих позицій. Інакше відновити ці позиції потім буде ой як нелегко!

Лев

Читайте такожНазвано найзліші знаки Зодіаку

Сьогодні у справах Леву може сильно заважати бажання скоріше добитися результату. Найцікавіше, що така поспішність буде діяти прямо навпаки, гальмуючи роботу і відсуваючи терміни. Затримки і пробуксовки можуть очікувати Лева практично на будь-якому етапі і в будь-яких справах! Виправити становище Лев Сьогодні зможе, тільки якщо позбудеться свого внутрішнього нетерпіння. Якщо ж це йому не вдасться, закінчити розпочате йому, на жаль, вдасться ще дуже не скоро!

Діва

Сьогодні девізом життя Діви стане безапеляційне «Я сам!». Зірки гороскопу не схиляють її до того, щоб рівнятися на оточуючих або хоча б радитися з ними. З-за цього багато її рішення можуть здатися несподіваними, а висловлювання – самовпевненими. Однак насправді Діва не схильна рубати зопалу, і якщо вона за щось взялася, значить, готова нести відповідальність за результат. Так що близьким людям Діви досить просто їй не заважати. Все інше Діва зробить сама, досягаючи непоганих результатів.

Терези

Сьогодні секрет успіху Терезів криється в їх умінні організовувати людей, домагаючись від них потрібних результатів. День не схиляє Терези до того, щоб самим здійснювати трудові подвиги, однак вони спокійно можуть здійснювати ці подвиги руками оточуючих. Так що в якості організатора, координатора або начальника Ваги Сьогодні просто незамінні! Навіть не володіючи ніякими особливими правами, Ваги Сьогодні можуть непомітно звалити частину своїх справ на інших. І це – диво! – буде сприйнято з розумінням.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіону можуть доручити справи, з якими він боїться не впоратися. Можливо, він вважає, що володіє недостатнім досвідом, знаннями або навичками для їх виконання. Така невпевненість у собі може погано позначитися на результаті, тому зірки гороскопу пропонують Скорпіону набратися рішучості і відкинути всі сумніви, перш ніж взятися за цю роботу. Ну а якщо не вийде – передоручити її кому-небудь або відкласти на потім.

Стрілець

Сьогодні ентузіазму Стрільцеві не позичати! Він буде по-справжньому захоплений тим, що робить, навіть якщо його ділянку робіт стосується далеко не самих важливих речей. Невідомо, в чому тут справа, – в хорошому настрої Стрільця або ж у тому, що він буде відчувати прилив сил. Головне, що завдяки такому вдалому настрою, робота у Стрільця Сьогодні обіцяє сперечатися, а оточуючі будуть тягнутися до нього і не раз протягом дня запитають його ради.

Козеріг

Сьогодні головною рушійною силою Козерога стануть амбіції! Йому недостатньо просто справлятися зі справами, йому потрібно робити все краще за всіх і так, щоб це помітили. Саме тому день відмінно підходить для того, щоб робити кар'єру. Будь-які кроки Козерога в цьому напрямку Сьогодні будуть даватися йому природно і легко. До того ж зірки гороскопу обіцяють, що і навколишні поставляться до просування Козерога досить прихильно, і навіть здатні підштовхнути його трохи вперед.

Водолій

Сьогодні Водолій буде особливо перейматися рутиною. Коли кожен день навколо одне і те ж, це починає набридати! Щоб не впасти в тугу або в стан напівсонної коми, зірки гороскопу радять Водолію здригнутися і що-небудь змінити. Найменше, що він здатний зробити, – це оновити свій гардероб. Проте краще всього, якщо у Водолія знайдуться справи за межами чотирьох стін – Сьогодні зміна обстановки і ковток свіжого повітря необхідні йому як ніколи.

Риби

Сьогодні від Риб потрібно проявити наполегливість і навіть, якщо потрібно, вміння постукати кулаком по столу! Просто якщо Риби не зуміють проявити рішучість і твердість, що оточують швидко витіснять їх на другий план, привласнивши їх ідеї і заслуги. Так що іншого варіанту у Риб Сьогодні просто немає – або вони змиряться з лавкою запасних, або ж зуміють продемонструвати всім свій твердий характер і завдяки цьому вийдуть на перші ролі.