У будь-якому випадку, сьогодні не надто довіряйте логіці / shutterstock

Не дивуйтеся, якщо ваші нерви будуть натягнуті – сьогодні гороскоп обіцяє вир бурхливих почуттів, які здатні вилитися в зіткнення з оточуючими і конфлікт інтересів. З цієї причини намагайтеся якнайменше потрапляти на очі начальству: воно буде налаштоване жорстко і авторитарно. Втім, у багатьох сферах життя – від творчості до любові – сильні емоції здатні стати не перешкодою, а нагородою.

У будь-якому випадку, сьогодні не надто довіряйте логіці (вона здатна вас підвести), у грошових ж справах будьте особливо обережні. І головне – намагайтеся стримувати раптові пориви, інакше є шанс здійснити вчинки, про які згодом ви будете шкодувати, пише "1001 гороскоп".

Овен

Читайте такожАстролог назвавши три знаки Зодіаку, на яких чекає багатство до кінця року

Відео дня

Сьогодні всі найбільш вдалі думки і проекти Овна будуть пов'язані з іншими людьми. Бути на виду, в курсі подій, пліток і чуток – ось запорука його успіху! Цілком можливо, що саме сьогодні Овен, завдяки своїй підвищеної комунікабельності, енергійності і неперевершеності зуміє завести відразу кілька вельми корисних знайомств. Або ж скористається цими якостями в романтичній обстановці, зачарувавши будь-якого, кого він захоче зачарувати.

Телець

Сьогодні Тельцю слід бути обережніше: можливий гострий конфлікт! Телець буде налаштований по-бойовому, нервово і непримиренно реагуючи на все, що відбувається навколо. Через це між ним і навколишніми можуть проскакувати іскри, а там і до грози недалеко! Щоб не накоїти справ, про які потім доводиться шкодувати, Тельцю сьогодні варто направити свою енергію в якесь корисне русло. Що-небудь на зразок «наколоти дров на місяць, на рік намолоти кави» і т. д. Після таких трудових подвигів йому буде не до сварок!

Близнюки

Сьогодні настрій Близнюків може штормити, показуючи то «мінус», то «плюс». Гнів, радість, печаль, байдужість, прихильність, несподівана симпатія – будь-які кольори і відтінки емоцій сьогодні можуть змінюватися з небаченою швидкістю. Якісь з них будуть викликані зовнішніми подіями, інші – переживаннями самих Близнюків. Щоб не стати слухняною іграшкою своїх власних почуттів, Близнюкам сьогодні необхідно контролювати емоції. Ну, або хоча б намагатися.

Рак

Сьогодні Рак здатний витратити день на дрібниці – проте йому вони дрібницями здаватися не будуть. Зірки гороскопу схиляють його до того, щоб перебільшувати важливість будь-якого дії і слова, тобто у всьому робити з мухи слона! Це непогано в роботі, однак у спілкуванні екзальтованість Раку може виводити оточуючих себе. Спробуйте ставитися до всього з гумором, інакше могутні емоції просто розірвуть вас зсередини!

Лев

Сьогодні Лев повинен бути готовий до того, що люди навколо будуть звертати на нього підвищену увагу. Серед цих людей можуть виявитися і дуже важливі персони, від яких в житті і кар'єрі Лева багато залежить. Знаючи про це, Лев повинен сьогодні постаратися в будь-якій ситуації показати себе з найкращого боку. Але навіть якщо це не вдасться, не біда. Головне, будьте впевнені в собі, і ваша залізна впевненість передасться всім!

Діва

Сьогодні Діві потрібно стримуватися, щоб у спілкуванні з близькими людьми не перегнути палицю! День схиляє її до запальності і загостреному самолюбству, завдяки чому Діва здатна побачити конфлікт навіть там, де його і в помині немає. Там же, де він є, Діва старанно роздує його до межі: її здатність тиснути на найболючіші точки сьогодні на висоті. Тільки велике питання – чи принесе така перемога задоволення самої Діві? Навряд чи. А раз так, то чи варто взагалі воювати?

Терези

Сьогодні Терези можуть відчути сильну тягу до всього нового і незвіданого! Звичні речі будуть викликати у них нудьгу, а от пристрасть до нових місць, нових знань, нових людей загостриться до межі. Щоб задовольнити цей дослідницький свербіж, Терезам сьогодні необхідно хоча б у чомусь вийти за межі буденного. Нехай це буде «всього лише» прогулянка по новій вулиці, нова книга або нове блюдо в меню – повірте, воно того варте!

Скорпіон

Сьогодні Скорпіон буде схильний смітити грошима! Навіть якщо він зазвичай обережно ставиться до витрат, його економність дасть збій, поступившись місцем щедрості і нерозсудливості. Особливо щедрим Скорпіон здатний бути до тих, хто йому дорогий, – він сьогодні просто не в змозі ні в чому відмовити! Втім, чому б іноді і не піддатися такому безтурботному пориву? Затягнути тугіше пояси можна і потім. Сьогодні Скорпіон повинен слідувати за своїм серцем – але тільки в межах розумного, звичайно.

Стрілець

Сьогодні Стрілець буде чарівна подвійно: по-перше, у своїх власних очах, і по-друге – в очах оточуючих, яким передасться його карколомна впевненість у собі! Харизма Стрільця буде сьогодні допомагати йому і на роботі, і вдома, і в спілкуванні з людьми. Головне, не перегнути палицю і не заноситися: якщо оточуючі побачать, що Стрілець дивиться на них зверху вниз, його перевага зникне як дим, перетворившись в непростимий недолік.

Козеріг

Завтра Козерогу слід бути обережніше з людьми, які намагаються маніпулювати ним: в цей день їх активність висока як ніколи! Взагалі, якщо є така можливість, зірки гороскопу радять Козерогові провести день далеко від великого скупчення народу, можливо навіть за містом, в колі найближчих людей. Інакше не виключено, що Козеріг виявиться проти волі втягнутий в якусь чужу справу, яке в кращому випадку не принесе йому нічого. А в гіршому - принесе проблеми.

Водолій

Сьогодні мозок Водолія відкритий для нових ідей, а серце – для екстремальних емоцій! Це відмінний день для того, щоб вийти зі звичного «зони комфорту» і спробувати що-небудь новеньке і гостре. Ніщо не буде сьогодні розбурхувати кров Водолія сильніше, ніж балансування на межі звичного і незвичного, дозволеного і недозволеного. Флірт з незнайомцем? Несподівану пропозицію? Екстремальний спорт? Чому б і ні? Все, що не заборонено, хоча б раз у житті треба спробувати!

Риби

Сьогодні весь день в душі Риб може зріти напругу та невдоволення. Оточуючі будуть виводити їх з себе своєю неорганізованістю, а події – то і справа виходити з-під контролю. При цьому не обов'язково це завдасть Рибам якийсь реальний збиток. Їх здатний дратувати вже сам факт того, що все йде «неправильно», «не за планом». По-справжньому розрядити напругу Риб сьогодні здатний тільки потужний емоційний сплеск. Будь-який – чи то банальний спалах гніву, чи вир любовних пристрастей.