Яким знакам східного гороскопу пощастить у 2020 / slovofraza.com

2020 рік – Рік Білого Металевого Щура. Астрологи розповіли, яким буде східний гороскоп на 2020 рік Щура для всіх знаків за роками народження.

Гороскоп 2020 радить бути економним та бережливим, не відмовляти собі в романтиці та ставити на перше місце сім'ю та роботу, пише "Главред".

false

Східний гороскоп на 2020 рік – Щур

Перед Щуром відкриваються чудові можливості у всіх сферах. Залишилося обрати, до чого прикладати зусилля.

Відео дня

Здоров'я: потрібно гнати від себе нудьгу, поберегти хребет та суглоби під час фізичних навантажень.

Фінанси: варто бути обережними з великими витратами, марнотратство і кредити будуть зайвими у цьому році.

Кохання: вже у заміжніх Щурів все буде романтично і приємно, а ось незаміжнім у пошуках пари доведеться побігати і похвилюватися.

Східний гороскоп на 2020 рік – Бик

Білий Щур сприятиме Бику, тож він сміливо може дивитися на життя з оптимізмом.

Здоров'я: не варто нехтувати візитами до лікаря, займаючись самолікуванням. Влітку є ризик отруєння та навіть гастриту.

Фінанси: є ймовірність повернутися на стару роботу або на стару посаду, головне – не помилитися в зарплаті, заздалегідь обговоривши всі нюанси в партнерами або начальством.

Кохання: великий шанс зустріти своє кохання, тож варто частіше роззиратися по сторонах. У сімейних стосунках варто частіше йти на компроміси і бути м'якшими.

Східний гороскоп на 2020 рік – Тигр

Тиграм варто бути напоготові. Можливо, свої інтереси доведеться відстоювати.

Здоров'я: все буде відмінно, якщо не переохолоджуватися і не переїдати. Адже головну небезпеку таять загострення холециститу, застуди та ангіни.

Фінанси: швидше за все, доведеться шукати підробіток, тобто додаткове джерело доходу. Втім, з фінансами все буде добре, якщо засунути лінь подалі.

Кохання: в особистому житті все буде бурхливо і пристрасно. Головне – щоб амури не позначалися на роботі, тоді все буде прекрасно.

Східний гороскоп на 2020 рік – Кролик

Для Кроликів 2020-й стане роком змін. Причому одразу в декількох сферах.

Здоров'я: візити до лікаря, якщо щось турбує, відкладати не рекомендується. У зоні ризику – ШКТ.

Фінанси: варто прислухатися до порад друзів і рідні, є шанс, що вдалу бізнес-ідею вдасться почерпнути саме з подібних розмов. Також варто прислухатися до своєї інтуїції та особисто контролювати свої фінанси.

Кохання: на любовні стосунки можуть вплинути грошові питання. У цьому випадку доведеться битися на два фронти. Головне – не ігнорувати один на користь іншого, тоді все вирішиться благополучно.

Читайте такожДвом знакам Зодіаку казково пощастить у січні 2020 - астрологи

Східний гороскоп на 2020 рік – Дракон

Рік буде, як американські гірки – з білими злетами і чорними падіннями. Варто запастися терпінням і сформувати правильний – філософський, мовляв, і це пройде – настрій.

Здоров'я: щоб і на кохання, й на роботу вистачило сил – треба повноцінно харчуватися, побільше рухатися і не хандрити.

Фінанси: доведеться багато працювати (можливо навіть на різних роботах), щоб вистачало не тільки на хліб, але й на ікру до нього. Головне – освоювати нові знання і вчасно пригальмовувати, щоб не заробити разом з грошима ще й проблеми зі здоров'ям.

Кохання: кандидатів на володіння руки і серця буде достатньо, при виборі єдиного варто довіритися своїй інтуїції.

Східний гороскоп на 2020 рік – Змія

Відсидітися у когось за спиною не вийде. Щоб домогтися прихильності Щура – доведеться демонструвати йому свою працьовитість і постійно розвиватися.

Здоров'я: варто ретельно відслідковувати будь-які болі в шлунку або суглобах, не затягуючи з обстеженнями.

Фінанси: добре підуть нові проекти – але лише за наявності чітко розписаного бізнес-плану.

Кохання: варто дивитися на справи, а не на слова. Останні можуть бути кинуті зопалу – їх варто просто пропустити повз вуха.

Східний гороскоп на 2020 рік – Кінь

Від нових знайомств буде мало толку – але й шкоди теж. Відпочивати в цьому році краще разом з кимось із рідних або дуже близькою людиною.

Здоров'я: головне – вчасно і достатньо відпочивати, від перевтоми в цьому році всі проблеми.

Фінанси: у цій сфері все буде відмінно, але місце роботи міняти не рекомендується. За зароблені тисячі занадто завзято триматися не варто: їх краще вкладати в нові проекти або хоча б на депозит.

Кохання: при виборі партнера варто звертати увагу на його характер, а не зовнішність, це запорука любовного успіху. Ну, і доведеться проявити ініціативу першим.

Східний гороскоп на 2020 рік – Коза

Можливі різкі зміни, причому не завжди позитивні. Допоможуть не впасти духом і подолати "купини долі" друзі та близькі люди. Головне – не закриватися і бути з ними щирими.

Здоров'я: варто попрацювати над своєю вагою, замінивши походи в курилку походами в спортзал. І хоча б намагатися дотримуватися здорового режиму.

Фінанси: авантюри і махінації Козі в цьому році протипоказані. Заробляти варто максимально чесними шляхами. Можливе кар'єрне зростання.

Кохання: щасливими і гармонійними будуть лише ті стосунки, в яких партнери щирі. Будь-які недомовки і приховування загрожують обернутися сльозами і скандалами. У самотніх Кіз велика ймовірність не тільки весілля, але й народження малюка вже в цьому китайському році.

Східний гороскоп на 2020 рік – Мавпа

Труднощі в роботі компенсуються перемогами на любовному фронті. Запорука успіху – стати серйознішими і відповідальнішими.

Здоров'я: щоб здоров'я не підводило – доведеться стати адептом ЗСЖ. Пробіжки на свіжому повітрі, плавання і дієта підуть організму на користь.

Фінанси: нові зв'язки підуть на користь, а от зі старими колегами можливі терки. Варто все ретельніше планувати й не влазити в борги (не тільки фінансові, але й пов'язані з обіцянками і робочими зобов'язаннями).

Кохання: пошук ідеальної половинки затягнеться, але сам процес принесе чимало задоволення. Головне – не впадати у відчай і частіше придивлятися до оточуючих.

Східний гороскоп на 2020 рік – Півень

Неприємності можуть доставити конкуренти. Але якщо напружитися, то все вдасться.

Здоров'я: в спортзалі краще займатися з тренером – щоб уникнути травм. Також варто уважно стежити за своїм імунітетом.

Фінанси: розслабитися не вийде, але в найскладніші моменти можна сміливо покластися на родичів – вони не підведуть.

Кохання: дружба може перерости у роман – як, втім, і навпаки. Можливо, не варто шукати ідеал, а пошукати когось простішого.

Східний гороскоп на 2020 рік – Собака

До всіх справ варто підходити вдумливо. Особливих змін чекати не варто – як і прагнути їх. І в цілому рік мине добре.

Здоров'я: болячки можуть загостритися через недбале ставлення до себе і зашлакованість організму. Тож варто зайнятися очищенням організму і загальним оздоровленням.

Фінанси: хороші перспективи у власників приватного, свого бізнесу. Але в цьому році варто менше довіряти в грошових питаннях: аванси брати заздалегідь, довгострокових контрактів не укладати і від авантюр триматися подалі.

Кохання: чи варто тримати агресію під контролем. І поменше критики в особистих розмовах! Ймовірні доленосні зустрічі.

Східний гороскоп на 2020 рік – Свиня

Запорукою успіху стане впевненість у собі та ініціативність. Для старанних Свиней витримати випробування року Щура з честю буде нескладно.

Здоров'я: побільше фізичних вправ і вітамінів, поменше стресів і негативних людей – ось рецепт здоров'я в 2020 році.

Фінанси: у рік Щура варто слухатися начальства, а перш ніж змінювати спеціалізацію – змінити внутрішній світ. Основні витрати підуть на сім'ю і дім.

Кохання: головна зустріч найбільш імовірна восени. Гороскоп Свині на 2020 рік обіцяє довгоочікувані стосунки одинакам, які вже майже зневірилися. Головне – дозволити собі бути сентиментальнішим, а до пошуку ставитися легше.