На які знаки чекає багатство в лютому 2020 року / slovofraza.com

Для деяких знаків Зодіаку лютий 2020 стане дуже вдалим місяцем, каже астролог.

Гороскоп 2020 обіцяє грандіозне фінансове везіння деяким знакам Зодіаку. Про це йдеться у гороскопі астролога Павла Глоби, передає Styler.

Читайте такожПовний місяць у січні 2020: що категорично не можна робити і як він вплине на знаки Зодіаку

Відео дня

Тільці

Для Тільців у лютому на першому місці опиняться гроші, але і в інших сферах представникам знаку пощастить не менше. Павло Глоба вважає, що на Тільців чекає море позитиву, романтики, везіння у справах. Гороскоп обіцяє їм збільшення доходу і просування кар'єрними сходами. Але наприкінці лютого ймовірна сварка з близьким другом.

Скорпіони

На представників знаку в лютому 2020 чекають нові неймовірні відкриття та починання, які будуть вдалими та принесуть Скорпіонам прибуток. Багато що зміниться для представників знаку Зодіаку у ліпшу сторону. Астролог впевнений, що самотні Скорпіони зможуть зустріти в лютому другу половинку, тому їм варто частіше виходити у світ.

Стрільці

У лютому Стрільцям вдасться багато чого досягти, подолавши низку труднощів і перешкод. В результаті вони закінчать зиму на коні, отримавши фінансову стабільність. Тим не менш, Павло Глоба застерігає, що в лютому представники знаку можуть зіткнутися з проблемами у стосунках з коханою людиною. У всьому винна надмірна впертість Стрільців.

Раніше астролог Влад Росс прогнозував, що у 2020 році на нас чекає кілька небезпечних періодів, коли можливі аварії, катастрофи, ДТП і різні надзвичайні ситуації.