Астролог назвав щасливчиків тижні / eleggua.es

Астролог Павло Глоба дав прогноз на тиждень, 13-19 січня, для всіх знаків Зодіаку.

При цьому він виділив тих представників зодіакального сузір'я, яким особливо пощастить, передає SlovoFraza.

Читайте такожГороскоп на тиждень: що зірки обіцяють кожному знаку Зодіаку

Тілець

Цей тиждень хороший для відпочинку, романтики, кохання, проведення часу із сім'єю, друзями, другою половинкою. Налаштувавшись на хвилю вирішення особистих завдань, людям цього знаку Зодіаку доведеться боротися за місце під Сонцем. Робити це краще максимально дипломатично. Велика ймовірність того, що обранець почує Тільців, зрозуміє їх. Відмінно пройдуть пошуки другої половинки, побачення. Можна фліртувати та знайомитися.

Відео дня

Діва

Діви стануть цікавішими для оточуючих людей, особливо для протилежної статі. Загалом тиждень буде сповнений яскравих емоцій і вражень. Всі, чиє серце вже зайняте, зможуть підняти стосунки на новий рівень. Дівам посміхнеться удача в любовній сфері, але найкращий час для романтики та побачень — вихідні. На будні краще не відволікатися від нагальних справ, роботи, покупок.

Скорпіон

Велика удача чекає на тих, хто постійно подорожує, перебуває у відрядженні чи збирається їхати у відпустку. Найбільшу кількість сприятливих емоцій зможуть пережити ті, хто відкритий, товариський, сповнений натхнення. Представникам творчих професій буде дуже везти.

Раніше астрологи розповіли, що трьом знакам Зодіаку зірки незабаром обіцяють казкове кохання.