Глоба дав прогноз на тиждень / zak-kor.net

Астролог Павло Глоба дав прогноз на цей непростий тиждень з 13 по 19 січня, а також розповів про те, як позбуватися проблем або обходити їх стороною.

При цьому він виділив головних невдах тижня серед знаків Зодіаку, передає SlovoFraza.

Читайте такожГороскоп на завтра, 14 січня: що чекає на Левів, Раків, Дів та інші знаки Зодіаку

Відео дня

Лев

Найбільш небезпечним і непередбачуваним днем тижня стане субота. Потрібно зосередитися на справах, щоб забути про негаразди у стосунках. Краще остерігатися нових знайомств. Якщо у сімейному житті або у стосунках все буде зовсім погано, то краще не обділяти увагою близьких людей. Для цього потрібно просто чекати — підвищена активність у цьому напрямку не допоможе.

Стрілець

Стрільцям варто остерігатися цього тижня ворогів й недоброзичливців. Є ймовірність того, що з'являться нові неприємності, які йтимуть від вороже налаштованих людей. Необхідно стежити за своїми словами, а також не розповідати нікому про свої плани і таємниці. Що до близьких людей, то астролог радить робити їм подарунки частіше, оточувати любов'ю й увагою. Необхідно більше часу проводити з другою половинкою. Пошуки самотнім Стрільцям краще поки тимчасово призупинити. Здійснювати важливі дорогі придбання або міняти роботу Павло Глоба Стрільцям теж поки не рекомендує.

Раніше астрологи розповіли, що на три знаки Зодіаку - Тільців, Дів і Козерогів - чекає приголомшливий успіх у 2020 році.