Кому пощастить у рік Щура / Фото УНІАН

Гороскоп на 2020 рік свідчить, що Білий Металевий Щур стане вельми неоднозначним для всіх знаків Зодіаку. Одним він принесе можливість почати щось нове і досягти неймовірного успіху, а іншим – труднощі та випробування.

Астрологи назвали знаки Зодіаку, у яких життя почне змінюватися на ліпше прямо із січня, адже згідно з китайським гороскопом, Білий Металевий Щур вступить у свої права лише з 25 січня, передає Styler.

Читайте такожАстрологи назвали щасливчиків та лузерів лютого: гороскоп для всіх знаків Зодіаку

Відео дня

Тільці

Зірки говорять, що 2020 рік для Тельців стане відмінним періодом, і особливо приємними виявляться перші півроку. На початку року не варто втрачати здоровий глузд і приймати поспішні рішення, і це допоможе зберегти найважливіше. У березні прийде натхнення і легкість, яка допоможе домогтися неймовірного успіху і кардинально змінити життя на краще. В кінці року всі справи будуть складатися вдало і можлива зустріч з людиною, яка відіграє важливу роль у житті.

Леви

Рік стане для Лева сприятливим, і в перші місяці вийде зробити те, що не вдавалось раніше. Можливий прорив у важливій справі та виправлення помилок минулого. Доведеться приймати важливі рішення в професійній та особистій сфері. Зірки обіцяють вступ у шлюб і придбання нерухомості. У грудні варто слухати свою інтуїцію, оскільки тільки вона дасть зрозуміти, чи варто кардинально міняти всю свою життя.

Козероги

Рік буде насиченим і складним, але дуже цікавим і багатим на різноманітні події. Нудьгувати не доведеться, бо зміни будуть відбуватися з великою швидкістю і потрібно буде постійно тримати руку на пульсі. До весни варто займатися збором інформації і присвятити себе спілкуванню з людьми. В середині літа з'явиться можливість досягти важливої мети, яка раніше була недоступна. Осінь буде дуже плідною в плані роботи, і результат перевершить всі очікування.