Астролог розкрив рецепт успіху в 2020 році / фото: goloskarpat.info

Східний гороскоп на 2020-й – рік Білого Сталевого Пацюка – рекомендує для підкорення вершини Олімпу відмовитися від індивідуальної праці й зайнятися колективним.

Таку рекомендацію на поточний рік дав астролог Влад Росс, пише "Главред".

Читайте такожАстролог назвав знаки Зодіаку, які скоро несподівано розбагатіють

Відео дня

За його словами, варто створити команду, яка буде ефективно працювати для досягнення спільної мети. Астролог радить оточити себе творчими людьми, перевіреними друзями, соратниками, які готові надати допомогу словом і ділом.

Водночас астролог попередив, що хтось із оточуючих може вишукувати ваші слабкі місця й, аби запобігти удару, варто вчасно прикушувати язик і навчитися зберігати власні секрети.

"Китайський гороскоп на 2020 рік обіцяє успіх тим, хто раніше працював, не покладаючи рук. Готуйтеся збиратися плоди, які принесуть старі проекти. Хороші грошові надходження чекають і тих, кому для завершення важливих справ залишився останній ривок", – зауважив Росс.

Експерт додав, що східний гороскоп-2020 рекомендує позбутися звички критикувати оточуючих, плести інтриги, чіплятися до дрібниць і не звертати увагу на чинники, які відволікають від нових ідей. Астролог наголосив, що цього року не варто боятися починати щось нове.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс спрогнозував, що чекає Крим та Донбас у 2020 році.