Астролог Павло Глоба склав гороскоп на сьогодні / sakha.ru

Сьогодні зірки радять не нехтувати здоров'ям: не полінуйтеся зробити їжу корисною і знайти час на спорт. Пам'ятайте, що здоровий розум в здоровому тілі.

Астролог Павло Глоба склав гороскоп на сьогодні, 4 лютого, передає slovofraza.

Овен

Незначна вібрація емоцій – те, що може потривожити Овнів сьогодні. Вам може бути важко вгамувати свою енергію. Можливо, ви будете відчувати велику напругу в повітрі. Особливо, якщо вас будуть заохочувати братися за зобов'язання, які вам не до душі.

Відео дня

Телець

Читайте такожАстролог назвавши чотири знаки Зодіаку, які розбагатіють в лютому

Доба принесе нові завдання та цікаві пропозиції щодо професійного розвитку. З одного боку, ви будете раді перейти на вищий рівень, а з іншого – відчуєте, що ще не готові до прийняття виклику.

Близнюки

Вам сьогодні буде легко позбутися відчуття того, що вас недооцінюють. Головне – повірити у власні сили і діяти так, як велить розум. Інші відчують вашу впевненість і вам відкриються двері, які до того здавалися безапеляційно замкненими.

Рак

Сьогодні вам захочеться докласти більше зусиль для налагодження інтимного життя. Доба буде щедрою на різного роду підказки, які допоможуть втілити бажане в життя. Бажання чинити опір змінам сьогодні значно ослабне.

Лев

Сьогодні ви знайдете важливий ключ для розуміння підсвідомого. Вам буде здаватися, що ви розумієте кожної людини, який зустрічається вам на шляху. Якщо у ваші плани входило порадувати інших, то сьогодні ідеальний час це втілити в життя.

Діва

Сьогодні вам буде легко прощати всі недоліки і недоліки. Люди будуть відчувати зв'язок з вами, тому ви можете помітити посилений інтерес до своєї персони. Ті, хто здавалося не може бути вашими друзями, раптом знайдуть спільний знаменник з вами.

Терези 

Увечері варто присвятити час родині. Останнім часом ви настільки захопилися роботою, що не могли знайти навіть хвилини, щоб бути по-справжньому поруч зі своїми близькими. Саме родина дає найбільшу підтримку, тому не варто нехтувати можливістю налагоджувати з нею все більш якісні відносини.

Скорпіон

Будьте особливо обережні, оскільки велика ймовірність того, що ви можете стати жертвою крадіжок або шахрайства. Слід уникати вчинків на показ, адже вас можуть швидко викрити.

Стрілець

Сьогодні ви будете мати високі шанси реалізувати задумане. День буде наповнений енергією, вдалою для наведення порядку і пояснення подій минулого.

Козеріг

Сьогодні вам доведеться проявити свою строгість, жорсткість і вміння приводити незаперечні аргументи. Знадобляться і впевненість і почуття справедливості.

Водолій

Сьогодні не слід діяти надто поспішно, адже добу будуть потребувати розсудливість, здоровому глузді і серйозному підході до проблем. Швидкі і необдумані вчинки сьогодні першість не принесуть.

Риби

Сьогодні буде вдалий день для турботи про себе. Прислухайтеся до ваших глибинним потребам і бажанням. Не зволікайте із самодопомогою – ви у себе найголовніші.