Гороскоп на 2020 рік для всіх знаків зодіаку / фото pixabay.com

Новий 2020 рік стане роком відкриттів: як у сфері саморозвитку, так і у сфері особистих відносин. Це час для того, щоб брати бика за роги й досягати бажаних висот у кар'єрі, розширювати коло корисних і приємних зв'язків і закріплювати вдалі спілки.

На самому початку весни можливі несподівані зміни, різкі повороти та раптові зустрічі. Також це потужний стимул для саморозвитку та створення нового бізнесу. Тому не бійтеся, якщо в голову прийдуть найсміливіші ідеї – реалізуйте їх.

У квітні можливі корисні знайомства, але вони будуть не романтичними, а швидше діловими, що теж загалом непогано. Ще це хороший час для спілкування з дітьми: вашими або племінниками, онуками.

Відео дня

Читайте такожАстролог розповіла, що дарувати дівчатам на День всіх закоханих за знаками Зодіаку

Травень-червень 2020 буде відзначений сплеском енергії: можна планувати найважливіші справи на це час. Також є варіант зайнятися здоров'ям, тому що це період, коли можна відносно легко підвищити свій імунітет і прищепити тілу корисні звички.

У середині липня астрологи обіцяють початок періоду великого протистояння. Необхідно буде відстоювати свої погляди та права, стосується це сім'ї або роботи – неважливо. Будуть виникати ситуації, що перевірять нас на міцність, і зірки розраховують, що ви докладете всі сили, щоб залишитися собою.

Осінь 2020 року пройде м'яко і спокійно, можна буде розслабитися після періоду підвищеної активності. Знайдіть час для мирного спілкування з найближчими й догляду за собою. Не забудьте і про свій емоційний стан, а не тільки фізичний.

Овен

В цілому рік буде вдалим для більшості народжених під знаком Овна. Щоправда, доведеться попрацювати над собою, а саме – над своєю здатністю зберігати гармонію в собі та бути дипломатичним у відносинах з партнерами: і на роботі, і в коханні.

Телець

Тельці зустрінуть новий 2020 рік у всеозброєнні: ваш шарм зросте вже в січні, і з його допомогою будуть вирішуватися особисті та робочі питання. Постарайтеся не відмовлятися від тих благ, що буде надавати вам життя в самому початку року.

Близнюки

Рік буде досить успішним, особливо для тих Близнюків, хто не боїться проявляти себе і свої здібності на всі сто відсотків. Початок року (зимові місяці) стане перевіркою на вашу дипломатичність, вміння зав'язувати корисні контакти.

Читайте такожАстролог назвавши три знаки Зодіаку, на яких чекає неймовірна удача в лютому

Рак

Для народжених під знаком Раку 2020 рік стане знаковим. Річ у тому, що події в небі будуть підштовхувати боязких і нерішучих Раків робити зусилля для досягнення результату. Так що новий 2020 рік кине виклик, а те, як на нього відповідати, залежить вже від вас.

Лев

Левам дуже пощастить у новому 2020 року: багато з вас зможуть знайти своє кохання, особливо, якщо вони чітко уявляють собі, як ця любов виглядає і якими якостями володіє. З роботою справи підуть не так яскраво, однак жодних негативних змін не передбачається.

Діва

Діви зіткнуться з новими викликами в новому 2020 році. Абсолютно всі сфери життя зазнають змін, і якою людиною ви вийдете з них – залежить тільки від вас.

Ваги

Для Терезів новий 2020 рік буде різним: почнеться він чудово, в середині року з'являться труднощі (які змусять стати сильнішими та мудрішими, звичайно), а до кінця року у Терезів виникне відчуття легкості й спокою.

Скорпіон

Скорпіони зможуть досягти будь-яких висот в цьому році: 2020-й буде досить напруженим, щоб ви не змогли занудьгувати. На початку року ви будете зосереджені переважно на кар'єрі та питаннях здоров'я, а ваші стосунки відійдуть на другий план. Але все зміниться вже на початку березня: багато Скорпіонів будуть залучені в нові відносини, які зав'яжуться самі собою. Зв'язку будуть мати раптовий характер: вас залучать люди зі схожим світоглядом і схожими поглядами.

Читайте такожАстролог розповіла, що подарувати чоловікам на День всіх закоханих за знаками Зодіаку

Стрілець

Стрільці зможуть вийти на якісно новий рівень розвитку в новому 2020 році. Всі сили повинні бути кинуті на професійне зростання і підтримання належного рівня енергії, турботу про здоров'я. В особистому житті ніяких глобальних змін не очікується: ті Стрільці, які вже мають пару, швидше за все, залишаться у відносинах, вільні ж представники знаку навряд чи заведуть нові. Втім, можливе відновлення старих зв'язків: можуть повернутися колишні друзі та любовні партнери.

Козеріг

Козерогам новий 2020 рік обіцяє досягнення заповітної мети й завершення важливого шляху. Особливо продуктивним буде серпень-травень – кульмінація всіх процесів. Особисті відносини у 2020 році будуть складатися легко і в потрібний час, не віднімаючи сил від найважливішого. Все буде сприяти тому, щоб Козероги домоглися свого без втрат.

Водолій

Новий 2020 рік для Водоліїв стане справжнім відкриттям. Зірки обіцяють багато цікавих подій, які дозволять проявити свої таланти та здібності в повній мірі. Особливо виділяється сфера відносин, Водолії з подивом виявлять, що коло контактів розширився шляхом однодумців і тих, з ким проводити час приємно і цікаво.

Риби

Новий 2020 рік буде досить складним для Риб. У першій його половині доведеться вирішувати безліч матеріальних питань, а друга половина року буде присвячена вирівнюванню відносин з тими, хто вам особливо близький: з батьками й любовними партнерами. Зірки обіцяють усіляку підтримку, але все ж головні зусилля повинні докласти ви самі.