Гороскоп на 2 березня 2020 для всіх знаків Зодіаку / фото: kadinim.com

У понеділок, 2 березня, гороскоп хороший для того, щоб як слід зайнятися накопиченими справами. Зірки будуть щедро наповнювати вас енергією для того, щоб рішуче і швидко розгребти всі старі завали. Разом з тим у вас може з'явитися тяга все спрощувати і навіть рубати з плеча, що загрожує поспішними і необдуманими рішеннями, на кшталт пропозиції розлучитися або жити разом, бажання викинути старі меблі, продати машину і т.д.

Незважаючи на всю можливу обґрунтованість цих рішень, краще відкласти їх реалізацію на потім, давши собі час все як слід зважити, пише 1001goroskop.

Овен

Овен буде подібний до Юлія Цезаря, якому блискуче вдавалося робити одночасно кілька справ! День наділяє Овна такими якостями, як енергійність, гострий розум і, головне, швидкість. Оточуючим залишається тільки заздрити: сьогодні навіть якщо Овен візьметься за три завдання відразу, він зуміє отримати відмінний результат!

Відео дня

Телець

У Тельця буде дивовижна здатність відчувати потенціал і прибуток там, де інші не бачать ніякої перспективи. Зірки гороскопу радять Тельцю сьогодні використовувати цей талант для того, щоб витончено «розрулити» найскладніші питання. Ну а потім з повним правом насолоджуватися подивом на обличчях оточуючих.

Близнюки

Близнюки будуть відчувати справжній прилив енергії і сил! Однак у той же час день схиляє їх до різкості і безапеляційності, а їхні рішення далеко не завжди можуть бути добре обдумані. Саме тому зірки гороскопу радять Близнюкам сім раз відміряти, перш ніж рубати з плеча. Керуючись цим нехитрим правилом, Близнюки не помиляться!

Читайте такожАстрологи розповіли про головні небезпеки березня 2020

Рак

Раку в справах слід бути якомога уважнішими - особливо при роботі з цифрами, грошима, документами та взагалі у всіх сферах, де його хоча б теоретично може очікувати підступ. Тому порада Ракам проста: будьте пильні, читайте все, що написано дрібним шрифтом і навіть між рядків! Інакше вашою довірливістю і неуважністю сьогодні хтось скористається.

Лев

Лев, незалежно від свого життєвого і професійного досвіду, має шанс дізнатися щось абсолютно нове для себе. Це може бути пов'язано з його роботою, захопленнями або ж з найближчим оточенням. Зірки радять йому тримати очі і вуха відкритими для інформації, що надходить у них - це збагатить Льва новими знаннями.

Діва

Зірки гороскопу дають Діві парадоксальну порада: не вкладати всю душу в те, чим вона займається. "Не ускладнюй!" - девіз сьогоднішнього дня. Справа в тому, що будь-які спроби Діви повноцінно включитися в роботу навряд чи щось поліпшать, а ось збити з пантелику можуть. Що ж, іноді чим простіше, тим краще, і сьогодні - саме такий день.

Терези

Терези будуть легко знаходити з оточуючими спільну мову. Завдяки цьому вони зможуть легко залагоджувати справи. Так що не втрачайте час, Терези! Розкажіть всім навколо про свої ідеї, заручіться підтримкою - і ви здивуєтеся тому, як швидко і легко, виявляється, можуть просуватися найсерйозніші справи.

Скорпіон

Зірки гороскопу обіцяють Скорпіону відмінний день для просування і запуску будь-яких проектів! Його позиції сильні, а потенціал видно неозброєним оком. Іншими словами, Скорпіону сьогодні дається шанс зробити щось, що закладе основу його майбутнього благополуччя. Тому зосередьтеся на головному. Не треба витрачати цей день на дрібниці.

Читайте такожНазвано найщедріші знаки Зодіаку

Стрілець

Стрільцю буде складніше, аніж зазвичай формулювати свої думки. Зате йому прекрасно буде вдаватися все, що потрібно робити руками, а не головою. Так що зірки гороскопу радять Стрільцю засукати рукава. Зробіть те, що ви можете робити «на автоматі» або займіться фізичною працею. Повірте, це не так уже й страшно, а іноді і зовсім буває корисно.

Козеріг

Мало не з самого ранку на Козерога чекає аврал. Йому слід приготуватися до того, що протягом дня ні хвилини не вдасться посидіти, склавши руки. Щоб не розтратити сили даремно, зірки гороскопу радять Козерогові діяти стрімко, але без суєти. Все одно його енергії не вистачить на те, щоб закрити своїми грудьми відразу все амбразури.

Водолій

Запорукою успіху в справах Водолія буде його вміння самому взяти те, що йому належить по праву. Сьогодні - день тих, хто нагадує про себе, проявляє наполегливість, тобто діє. Можливо, комусь із оточуючих здасться, що Водолій діє переважно йому на нерви - що ж, чому б і ні? Зате сьогодні Водолій не упустить свого, і його проекти вже точно не залишаться без уваги.

Риби

Риб чекає день, про які зазвичай говорять: «Справа йде на лад». Вони будуть перебувати в стані гармонії і рівноваги, в якому без надриву вирішуються практично будь-які завдання. Можливо, оточуючим здасться, що Риби взагалі не докладають жодних зусиль, однак насправді вони просто здатні сьогодні добре організувати свій час.