Трьома знаками Зодіаку варто бути уважними з фінансами / фото pixabay.com

Місячний Лев сприяє розвагам і спілкуванню. А ось від укладення угод 7 березня краще утриматися.

Астрологи попереджають: положення планет не спонукає до зваженого підходу в справах. Сьогодні варто утриматися від вкладення грошей, особливо великих сум. На щастя, тривожний прогноз стосується не всіх знаків зодіаку, проте трьом із них точно варто бути уважними з фінансами, пише НВ.

Читайте такожГороскоп на 7 березня: що чекає завтра на кожен знак Зодіаку

Відео дня

Гороскоп на сьогодні: Скорпіон

Часом ви схильні до імпульсивності і зайвої емоційності. 7 березня стане для вас особливо небезпечним днем, оскільки сьогодні до вас можуть звернутися з вигідною, на перший погляд, пропозицією. Не поспішайте приймати її, зважте всі за і проти, інакше справа обернеться для вас банкрутством.

Гороскоп на сьогодні: Телець

Тельці знаходяться в постійному пошуку джерел доходу. Однак в цю суботу краще відмовитися не тільки від вкладення грошей в сумнівні проекти, а й від великих покупок. Придбана сьогодні річ навряд чи прослужить довго, тому краще відкласти шопінг. І стежте за здоров’ям, зараз висока ймовірність інфекційних захворювань.

Гороскоп на сьогодні: Козеріг

Козерогам в цю суботу варто робити тільки важливі покупки, а шопінг заради задоволення краще відкласти. Скиньте стрес іншим способом, наприклад, вирушайте в кінотеатр або на концерт.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку ця субота обіцяє масу несподіванок.