Астрологи зазначають, що місячний Лев завжди несе сплеск енергетики / фото pixabay.com

Місяць у своїй зростаючій фазі переходить в сузір'я Лева. Цей час обіцяє масу несподіванок знакам зодіаку.

Астрологи помітили, що місячний Лев завжди несе сплеск енергетики в векторі спілкування і працездатності. І оскільки в цю суботу більшість знаків буде відпочивати, направити енергію рекомендується на розваги, особливо, пов’язані з відвідуванням культурних заходів, екскурсіями і навіть казино. Ну а якщо подібне не входить у ваші плани, влаштуйте удома генеральне прибирання - завтра процес пройде легко, швидко і з натхненням, пише НВ.

Читайте такожГороскоп на 7 березня: що чекає сьогодні на кожен знак Зодіаку

Відео дня

Гороскоп на сьогодні: Лев

Безумовно, Леви увійдуть в число щасливчиків цього дня. Завтра їм подзвонять старі друзі і запропонують зібратися разом. Обов’язково погоджуйтеся, ви дізнаєтеся багато нового і почерпнете натхнення на весь наступний тиждень. А якщо дуже пощастить, познайомитеся з впливовими людьми.

Гороскоп на сьогодні: Рак

Раків чекає приємна несподіванка. Швидше за все, 7 березня вони зможуть купити те, що давно хотіли, але не могли собі дозволити. А тут раптово випаде можливість зробити придбання за вигідною ціною.

Гороскоп на сьогодні: Водолій

У Водоліїв все, як завжди, йде за планом. На роботі повний порядок, дім - повна чаша. Однак робочий тиждень відібрав сили, і тепер головним завданням стане хороший відпочинок. До речі, ваша друга половина готує в подарунок щось дуже незвичне.

Нагадаємо, раніше відомий астролог склав гороскоп для жінок на 8-е березня.