У багатьох людей містичний день, п'ятниця, 13-е, викликає трепет і навіть деякі побоювання / фото: NealEnjoy

У багатьох людей містичний день, п'ятниця, 13-е, викликає трепет і навіть деякі побоювання. Проте астрологи запевняють, що для деяких знаків Зодіаку ця дата може круто змінити життя.

На цей раз удача чекає три знаки Зодіаку. Про це пише slovofraza.

Овен

Читайте такожАстрологи розповіли, до яких знаків Зодіаку гроші тягнуться самі

Відео дня

Знаку зодіаку Овен в п'ятницю 1З березня потрібно бути максимально уважним і пильним. Річ у тім, що ця дата приховує в собі містичне значення. Сьогодні можливо буквально все. Тому є однакова можливість домогтися приголомшливих успіхів або ж взяти участь в небезпечному авантюрному заході. Для Овна це важливий день, коли будь-яка подія запустить ланцюжок обставин, що впливають на майбутнє. Bac чекають різні ділові зустрічі, нові знайомства, переговори і прийняття рішень. Ko всіх цих справах ставитеся максимально відповідально, адже на них будується доля. B п'ятницю 1З-го заборонено поспішати c висновками і приймати рішення в поспіху. Знайдіть час, щоб вивчити всі варіанти. Вами керує принципи безпеки, a не прагнення збагатитися в короткі терміни. Полювання за наживою створює проблеми. Зате при правильному поводженні можна скористатися успіхом і значно покращити життя.

Діва

Читайте такожГороскоп на 12 березня: що чекає сьогодні на Тельців, Терезів, Скорпіонів та інші знаки Зодіаку

Діва – практичний знак зодіаку, який не витрачає час на містику, ворожіння і гороскопи. Однак вам все-таки варто прислухатися до порад астрологів, адже п'ятниця 1З-го виявиться вельми багатообіцяючим і доленосним днем. Швидше за все, доведеться вибирати з двох зол менше, щоб не нашкодити собі в майбутньому. Крім того, гороскоп рекомендує братися за розв'язання першорядних завдань і не відкладати важливі питання. Розберіться в матеріальній ситуації, можете підписувати договори, зустрічатися c впливовими людьми, a також шукати додаткові джерела доходів. Це вдалий день для фрілансерів та бізнесменів. Якщо у вас є власна справа, то отримаєте вигідну пропозицію o співробітництво, познайомитеся c впливовими інвесторами або ж зможете розширитися. Погоджуйтеся, адже це вірний крок для кар'єрного, матеріального і соціального зростання. Ви нарешті досягнете грошової стабільності.

Скорпіон

Знаку зодіаку Скорпіон 1З березня здасться неймовірно відповідальним і складним днем. Гороскоп підсилює почуття важливості до всього що відбувається. У вас з'явиться можливість розв'язувати складні питання, реалізувати перспективну ідею і отримати великий прибуток. Але при цьому доведеться справлятися c проблемами і неприємностями. Якщо рознервуєтесь, то можете опинитися в незручній ситуації. Астрологічний прогноз каже, що на будь-якій діловій угоді або зустрічі Скорпіону потрібно поводитися стримано. Жодного панібратства і надмірної емоційності, інакше ви справите несприятливе враження. Це унікальний день для одиноких зодіакальних представників. Доля допоможе зустрітися c цікавим і привабливим чоловіком, який відразу приверне вашу увагу. Є шанс зав'язати нові щасливі відносини, адже ви зустрінете споріднену душу. He бійтеся проявити ініціативу і познайомитися.