20 березня Сонце переходить у знак своєї екзальтації – в Овна / giacintprint.com

20 березня Сонце переходить у знак своєї екзальтації – в Овна, Марс, управитель Овна, в цей день в поєднанні з Юпітером в Козерозі і тут сильний статус у Марса - екзальтація.

Такий позитивний і водночас напружений аспект буде чинити стимулюючий вплив на людей і події, що відбуваються. Момент входження Сонця в цей знак, називається Весняним Рівноденням – період оновлення в природі, первинний імпульс - активне й яскраве, який готовий набирати енергію для свого подальшого розвитку. У багатьох будуть відбуватися кардинальні зміни, з'явиться можливість розширити свій вплив, стати помітними в соціумі, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

ОВЕН

Читайте такожЩербатий Місяць у Скорпіоні: у чому особливість цієї п'ятому п'ятниці, 13-го

Відео дня

Ви зможете заявити про себе, продемонструвати сильні сторони своєї особистості. Завдяки чому, ви зможете наблизитися впритул до досягнення мети. Ваш ентузіазм захоплює інших, надихає на співпрацю. Ви можете домогтися популярності, отримати схвалення і повагу впливових людей, просунутися вгору по соціальних сходах. Але при цьому, присутня схильність до надмірностей. Постарайтеся визначити, що, дійсно, вам потрібно, проявляйте спокійну впевненість і багато ваші бажання здійсняться.

ТЕЛЕЦЬ

Форсується сприятливі обставини, завдяки яким з'являється можливість вийти на межі встановлених меж Ваш оптимізм, активна поведінка і шарм зачаровує оточуючих, романтичні відносини мають шанс на успіх, і в цілому, створюється відчуття життєрадісності і задоволення. Тиждень сприятливий для ділових і особистих контактів, активної взаємодії, частково коштом збільшеної зовнішньої привабливості. Творче натхнення, артистичне самовираження отримає схвалення оточуючих. Вдалий тиждень для торгівлі і ведення бізнесу.

БЛИЗНЮКИ

Особливу значимість набувають суспільні зв'язки і діяльність, співробітництво. Також, взаєморозуміння і гармонійне спілкування з діловими партнерами. Ці дні будуть сприятливими для відпочинку, хобі, коротких поїздок і для візитів до родичів. Присутнє відчуття безтурботності, можливо зав'язування любовних відносин. Тиждень сприятлива для публічних виступів, рекламних заходів, переговорів, встановлення різноманітних контактів, підписання важливих документів, отримання консультацій та ін. Вам допоможе дипломатичність, такт, хороший смак і манери.

РАК

Читайте такожАстрологи розповіли, до яких знаків Зодіаку гроші тягнуться самі

Багато відповідальних справ, важливих рішень, зустрічей. Загострюється почуття обов'язку, відповідальності, самодисципліни. Доведеться розв'язувати складні задачі, може виникнути необхідність постановки вельми віддалених цілей і розробки етапів їх досягнення. При цьому, з-за зовнішніх неконтрольованих впливів, загальної напруженої ситуації, є страх, що можете не встигнути зробити щось важливе. Тиждень вдалий для справ, розрахованих на тривалу перспективу, для роботи за довгостроковим контрактом або для участі у наукових дослідженнях.

ЛЕВ

Збільшення життєвої сили і працездатності, підвищується впевненість у собі. Громадська діяльність приносить задоволення, також і виконання службових обов'язків. У цей період ви зможете реалізувати багато творчі ініціативи і проекти, давно намічені плани. Допомога і підтримка приходять самі собою, а пошук заступництва начальства і високопоставлених осіб, приносить результати. У ці дні легко можете розв'язувати фінансові проблеми, почати довгострокові важливі проекти. Відкриваються нові перспективи, займайтеся самоосвітою.

ДІВА

У вас прокидається дух протиріччя, ви можете вимовляти речі, про які згодом пожалкуєте. Присутній нервозність, розгубленість, дратівливість. Можливі зіткнення із-за ідей і думок, утрудненість в спілкуванні, складно виразити свої інтереси та погляди. Для розумової праці даний період є несприятливим. Краще відкласти походи в офіційні установи. Але якщо ви зможете приборкати свою самовпевненість, то знайдете чимало точок дотику з діловими партнерами, компаньйонами і начальством.

ТЕРЕЗИ

У цей час все сприймається набагато глибше і серйозніше. Для бізнесу і фінансових справ це сприятливий час. В партнерських відносинах також панує стабільність, старі відносини зміцнюються, заводяться нові знайомства обачно. Дуже сприятливий час для кохання, залицяння і для того, щоб порадувати улюблених дорогим подарунком, вишуканим частуванням – все це буде оцінено належним чином. Взагалі в цей період слід приділяти багато уваги своєму тілу - спрямувати не на фізичні навантаження, а на вправи і процедури, які доставляють задоволення.

СКОРПІОН

У цей період ви схильні до неприйняття чужої думки і непотрібної розтраті грошових коштів. Вам складно зрозуміти реальний стан справ, через що ви можете зазнавати збитків. Краще відмовитися від відповідальних виступів, виробничих нарад. Обмежте вашу активність, не вступайте в суперечність з думкою начальства. Особливо важко протікає ділове спілкування з представниками протилежної статі. Відкладіть укладення угод і договорів, підписання важливих паперів, залагодження юридичних питань. Тиждень підходить для пасивного відпочинку.

СТРІЛЕЦЬ

Читайте такожАстрологи назвали найжіночніші та найпривабливіші знаки Зодіаку

Увага спрямована на матеріальну сторону справи, посилюється прагнення підтримати свій престиж і честь, зберегти бездоганну репутацію. Для будь-якої діяльності характерні діловитість і лаконічність. Нове і незвичайне слід приймати з обережністю, що дозволить зберегти надійність і порядок. Для обговорення ділових питань і виробничих нарад час хороше. Відстрочені на тривалий період справи на цьому тижні можуть бути благополучно вирішені. Таким же сприятливим цей період буде для побудови планів на майбутнє.

КОЗЕРІГ

Поліпшення та гармонізація справ, відбувається щось важливе в тій структурі, до якої ви належите. У вас є можливість вільного вибору, якщо вам не вистачало рішучості будь-що здійснити, використовуйте цей період. Ймовірно виникнення нетривалих романтичних зв'язків або короткострокових ділових взаємовідносин. Це період підвищеної творчої активності, яка буде проявлятися в залежності від вашого потенціалу. Гарний час для отримання знань у своїй професійній діяльності або ж у роботі за сумісництвом.

ВОДОЛІЙ

Час витримки, спокою і концентрації уваги. Можна сподіватися на успіх звернення в офіційні інстанції. Ефективна робота для групи або з групою людей. Зменшується інтенсивність емоційних реакцій на те, що відбувається з вами і навколо вас. В цей період легше вирішуються питання, пов'язані з освітою, організаціями, наукою. Хороші можливості для того, щоб завершити будь-яку справу остаточно, відмовитися від забобонів, змінити погляд на звичні речі. Період сприяє вирішенню конфліктів без наслідків.

РИБИ

Період натхнення, легкості, вражень і деякою неуважності. Вам легше пристосовуватися до ситуації, ніж що-небудь кардинально змінювати. Це стосується всіх сфер життя, не виключаючи і фінансову. Це гарний час для віддачі боргів у всіх сенсах. Відбувається поліпшення по всіх сфер життя, якщо брати все нове і прогресивне. У цей період підвищується чутливість і інтуїція, пробуджуються естетичні потреби. Особливу увагу бажано звернути на гармонізацію душевного стану. Підтримка та допомога, як правило, приходять з найнесподіванішого боку.