Ілюстрація REUTERS

Весняне рівнодення зазвичай припадає на період з 19 по 22 березня (у високосному 2020 році - 20 числа), і являє собою добу, коли тривалість дня і ночі стає однаковою. Це момент планетарної рівноваги перед тим, як на зміну холодній зимі прийде сонячне літо. Споконвіку цей день вважався дуже важливим у багатьох культурах: було заведено підбивати підсумки, будувати плани, загадувати бажання і готувати себе до приходу тепла.

Про це пише slovofraza.

Астрологічний прогноз на день весняного рівнодення

Читайте такожАстрологи розповіли, у яких знаків Зодіаку у квітні почнеться біла смуга

Відео дня

Весняне рівнодення збігається з переходом Сонця через Знак Риби в більш нестабільний Знак Овна. І як кажуть астрологи, ми повинні приділити хвилинку і знайти гармонію у своєму житті. Астрологічні зміни можуть запустити процеси кар'єрного і особистісного зростання, тому варто звернути увагу на ці сфери: вони можуть вимагати серйозних зусиль, за які щедро винагородить Всесвіт.

З настанням астрологічної весни багатьом може здатися, що земля йде з-під ніг, але не варто турбуватися і впадати в неспокій. Приділіть час медитативним практикам, відчуйте єдність з навколишнім світом — радять астрологи. Фокусування на собі і зібраність допоможуть сприятливо пережити кардинальні метаморфози.

У п'ятницю 20 березня дуже важливо буде згадати про те, які цілі ви перед собою ставили, адже прийдешні місяці ідеально підійдуть для втілення найбільш значущих планів. Якщо останнім часом було багато стримуючих факторів, то тепер багато перешкоди спадуть, що дозволить виступити з власними ініціативами, які обов'язково принесуть успіхи.

Чому присвятити свої сили в день весняного рівнодення

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, які притягують багатство

Після 20 березня астрологи рекомендують взятися за справи та плани, в яких є момент творення. Творчість, духовні пошуки, навчання, нові проекти, подорожі — у всьому цьому буде супроводжувати удача.

Але не тільки захопленість високими матеріями обіцяє успіх. До творчих справ можна віднести і повсякденні речі, які мають для вас велике значення. Енергія, яку ми звикли витрачати на себе, почне шукати інше русло — а саме, нові шляхи, ділові контакти, сфера роботи і відносин. На перший план вийдуть нові починання та зміни. Однак експерти радять проаналізувати, які речі заслуговують того, залишатися у вашому житті, а які — ні.

Небезпеки і ризики весняного рівнодення

Весняне рівнодення привносить свої корективи в життя. Не варто піддаватися бажанням обдурити або приховати інформацію, недомовленість в такий день може зіграти проти вас. Брехня легко випливе на поверхню, таємне стане явним, подарувавши репутацію ненадійної людини.

Астрологи також звертають увагу на те, що хтось з оточення може стати лицемірною людиною. Цей негативний момент варто сприймати не як удар долі, а як своєчасну допомогу, адже вийде викреслити з життя таємного недоброзичливця.

Досить сприятливо вплив рівнодення на романтичну сферу, оскільки тут з'являться шанси знайти гармонію і рівновагу, залагодити конфлікти, загладити свою провину. Цей день може стати гарною відправною точкою для того, щоб рухатися вперед по новій траєкторії, наповнити своє життя новою рутиною. Головне, не поспішати: насіння, посаджені зараз, будуть впевнено рости ще довгі роки.