Козерогів чекає небезпека / фото ua.depositphotos.com

Новий тиждень з 28 листопада по 4 грудня, як пророкують карти Таро, принесе невдачі одразу 4 знакам Зодіаку. На кого чекає чорна смуга і до чого готуватися, щоб уникнути ще більших неприємностей - читайте нижче.

Овен

Новий тиждень принесе Овнам муки вибору. Вам доведеться знайти в собі рішучість і прислухатися до свого серця. Карти Таро радять Овнам не противитися змінам, адже вони тільки здаються болючими. Насправді ж на вас чекає звільнення від вантажу минулого. Овнам також варто готуватися до нових завдань, з виконанням яких не варто поспішати.

Лев

Левам карти Таро радять серйозніше поставитися до роботи. Ви ризикуєте нарватися на неприємності, якщо не перестане необачно діяти. Леви зуміють спритно обійти всі складнощі, якщо сповільняться і будуть обмірковувати кожен свій крок. Якщо ж ви будете поспішати - чекайте на смугу невдач.

Відео дня

Діва

Новий тиждень порушить всі плани Дів. Забудьте про те, що збиралися робити. Доля вирішила розпорядитися інакше. Дівам потрібно знайти сили і впоратися з усіма новими неприємностями, які на них обрушаться. Карти Таро радять діяти рішуче і не піддаватися впливу оточуючих.

Козоріг

На Козерогів чекає небезпека. Низка невдач і серйозних проблем насувається на представників цього знака. Будьте обережні, не вірте лестощам, серед вашого оточення є підступні вороги. В кінці тижня на Козерогів чекають раптові зміни, проте варто поставитися до них з обережністю. Не поспішайте радіти.

Нагадаємо, раніше стало відомо, яким трьом знакам Зодіаку карти Таро обіцяють небувалу удачу.

Вас також можуть зацікавити новини: