Гороскоп на суботу, 9 травня 2020 року / orakul.com

Гороскоп на суботу, 9 травня 2020 року, передбачає для більшості знаків Зодіаку легкість у будь-яких завданнях, насамперед це стосується роботи.

Про це пише slovofraza.

Овен

Астрологи рекомендують Сьогодні зайнятися домашніми завданнями, наведенням порядку в справах. Добре будуть даватися організаторські справи та завдання на саморозвиток.

Відео дня

Телець

Читайте такожАстрологи назвали найбільш привабливі знаки ЗодіакуТільцям варто більше часу приділити пізнанню нового. Візьміться за навчання. Навіть якщо ви вже не студент, дізнатися нове вам точно не завадить.

Близнюки

Добре будуть вдаватися Сьогодні Близнюкам справи з фінансами, наведення порядку в будинку. При неприємних відчуттях в тілі не перевантажуйте себе роботою, а спробуйте відпочити.

Рак

У багатьох Сьогодні може загостритися інтуїція. Це гарний час, щоб фантазувати, зайнятися завданнями, які вимагають творчих думок.

Лев

День обіцяє бути плідним, особливо для тих, хто займається розумовою працею. Увечері розслабтеся за переглядом цікавого фільму.

Діва

Постарайтеся не втрачати потік енергії, який буде притаманний Сьогодні Дівам. Всі сили астрологи рекомендують спрямувати на виконання найбільш важливих справ.

Терези

Астрологи радять Терезам не втрачати самоконтроль. Перед прийняттям важливих рішень дайте собі хвилину на роздуми і тверезо оцініть ситуацію. Таким чином, ви істотно зменшите шанси на помилку.

Скорпіон

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, для яких травень стане новим стартомАстрологи рекомендують не забувати про здорове харчування і спорт. Можна вдаватися як до силових тренувань, так і занять йогою.

Стрілець

Якщо вам Сьогодні буде необхідно вийти з дому, будьте особливо уважні до своїх особистих речей, особливо гаманця. Уникайте скупчення людей в супермаркеті або довгих черг.

Козеріг

Козерогам варто стерегтися необдуманих покупок. Не поспішайте віддавати гроші за щось цікаве – спочатку подумайте, чи варто річ таких фінансових витрат.

Водолій

Звертайте увагу на дрібниці – маленькі радості наповнюють життя щастям. Робіть те, що вам більше подобається. Влаштуйте собі чудову святкову п'ятницю.

Риби

Результат вашої праці не змусить себе довго чекати і вже незабаром ви зможете істотно поліпшити своє фінансове становище.