Козероги ризикують "вляпатися" у велику аферу / фото ua.depositphotos.com

Астрологи попередили про те, що вже в ці вихідні (11-12 лютого) в житті двох знаків Зодіаку почнуться пекельні випробування. Вони втратять гроші, самоповагу і можуть впасти на саме дно. Кому не пощастить на вихідних - читайте нижче.

Козоріг

Козероги ризикують "вляпатися" у велику аферу. Вони будуть занадто довірливі і можуть віддати всі свої заощадження в руки шахраїв. Астрологи попереджають про те, що Козерогам не можна нікому вірити, їх спробують обдурити. Можливо, брехуном виявиться навіть близький друг.

Щоб уникнути ганебного приниження і втрати всіх грошей, Козерогам варто ізолюватися від суспільства. Вам потрібно залягти на дно. Не погоджуйтеся на пропозиції, навіть якщо вони надходять від друзів.

Відео дня

Водолій

Астрологи вважають, що життя Водоліїв перетвориться на тортури. У ці вихідні вони можуть зіткнутися з низкою невдач і поразок. Ви будете неймовірно вразливі, можливі навіть проблеми зі здоров'ям.

Приділіть час відпочинку і подбайте про свій організм. Відмовтеся від шкідливих звичок, з ними ви зможете нарубати чимало дров, розплата буде дуже серйозною. Не варто вплутуватися в авантюри, ризикувати здоров'ям і сперечатися з людьми. Небезпека буде підстерігати Водоліїв скрізь, а тому краще, що ви можете зробити, просто уникати будь-яких ризиків.

Раніше астрологи розповіли, що небезпечна дата 10.02 принесе агресію і біль.

Вас також можуть зацікавити новини: