Овни мають найбільш характерні лідерські якості / pixabay.com

Невідомо, чи є розташування планет визначальним фактором, що дозволяє домагатися успіху і володіти управлінськими навичками, але ці два знаки Зодіаку виразно виявляють себе найкращим чином, коли вони опиняються на керівній посаді!

Читайте такожКоридор затемнень у червні: які зміни чекають на нас у перший місяць літаПредставники цих Знаків по своєму народженню є лідерами і керівниками, які мають здатність отримувати максимальну віддачу від своїх підлеглих. Звичайно, вони мають свої недоліки, але вони не заважають їм добиватися успіху, пише "Клубер".

Овен

Представники цього знака мають найбільш характерні лідерські якості. Головні переваги Овнів: динамізм, ентузіазм, творчий підхід до розв'язання проблем. Одночасно з цим він схильні переживати перепади настрою, часто дратується і демонструє твердолобість.

Відео дня

Особи, народжені під цим знаком, дуже чітко висловлюють свої вимоги, і, незважаючи на те, що вони вміють мотивувати підлеглих викладатися по максимуму, часом їх необдумані заяви здатні принизити і образити співробітників.

Люди, схожі з ними за темпераментом, вважають їх прекрасними начальниками, але для підлеглих-інтровертів вони стають справжнім кошмаром.

Козеріг

Козеріг з'являється на світ, щоб стати керівником, за що він повинен дякувати свою домінантну натуру! Йому подобається працювати, наводити порядок і дотримуватися дисципліни. З цієї причини він любить навчати своїх підлеглих чогось нового.

Його не лякає перспектива позбутися своєї посади, оскільки він не сумнівається в тому, що є незамінним співробітником – адже він справжній трудоголік.

Головна перевага Козерога полягає в тому, що він здатний використовувати кращі якості інших людей, а також домагатися кращої оплати праці для своїх підлеглих.

Його мінусами є упертість, байдужість і переконаність у тому, що він знає все краще за інших.