З'явився гороскоп на тиждень / ua.depositphotos.com

Цього тижня, з 18 по 24 травня, ситуація для багатьох знаків Зодіаку буде вдалою.

Про це йдеться у гороскопі Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку, пише SlovoFraza.

При цьому астролог виділив представників зодіакального сузір'я, яким пощастить у цей період.

Відео дня

Овен

У цілому на Овнів чекає приємний та продуктивний тиждень, відбудеться багато цікавого. Дуже важливою для Овнів стане сфера кохання. Самотнім представникам цього Знаку варто звернути увагу на оточуючих. Серед них може виявитися хтось, хто давно закоханий, але боїться зізнатися у почуттях. Настав час змінити свою долю і в робочих справах. Це вдалий період для просування нових ідей і підвищення на службі.

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, на які чекають кардинальні зміни у другій половині травня

Діва

Зірки й планети дуже творчі та готові допомогти Дівам досягти успіху в будь-яких справах. Вони дадуть сил для вирішення будь-якої проблеми, завершення будь-якої справи. Вечорами у Дів буде залишатися достатньо сил для того, щоб розслабитися та поспілкуватися з друзями. Про родину також не варто забувати. Найяскравішими днями тижня завдяки зіркам стануть п'ятниця і субота.

Скорпіон

Цей тиждень буде для Скорпіонів дуже успішним. Зірки та планети будуть в ідеальному положенні, тому удача допоможе цим людям у досягненні їхніх цілей і виконанні бажань. Не варто відмовлятися від своєї мрії та змінювати плани в останню секунду. У період з 18 по 24 число бажано планувати все заздалегідь.

Риби

У Риб починається час великих успіхів у всіх напрямках. Втілити мрію в реальність можна силою думки, але краще підтримувати думки діями. Не варто сидіти без діла, якщо потрібно виконати якесь важливе завдання. Це буде ідеальний час для любовних пригод і для фінансової активності.

Раніше астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку пощастить з грошима до кінця травня.