Як день народження впливає на долю / gotanews.tv

Кожен з семи днів тижня має свою неповторну енергетику, яка наділяє новонародженого особливою силою, визначеними слабкостями і рисами характеру.

Про це повідомляє SlovoFraza.

Понеділок

У понеділок зазвичай народжуються люди з дуже сильним характером. Їх важко зламати, змусити змінити свою думку. Вони мають непробивну ауру і відмінний захист від пристріту, псування і негативного впливу. У любові такі люди не завжди успішні. Вони типові однолюби, але не тримаються за відносини так, як інші. Їм важливо, щоб в любові і дружбі була гармонія, без якої вони не бажають з людиною мати нічого спільного. Люди понеділка не сваряться і не з'ясовують стосунки. Їхня доля — або цілковита самотність, або любов на все життя.

Відео дня

Вівторок

Люди, народжені в цей день, дуже товариські, відкриті, у них величезна кількість енергії, яку вони вкладають у справи дуже грамотно. Вони вміють планувати справи і вміло розпоряджаються фінансами. В цілому доля цих людей часто складається дуже успішно, причому як у любові, так і в роботі. У них відмінне почуття гумору, яскравий характер, але вони рідко вміють зберігати секрети і бувають вітряними.

Читайте такожКалендар стрижок на червень 2020: коли краще зробити нову зачіску для краси та здоров'я волосся

Середа

Люди, народжені в середу, дуже стабільні і заповзятливі. Їм щастить у сфері фінансів і в роботі. Вони домагаються успіху в житті дуже швидко, тому що розуміють, що їм потрібно в житті. Спілкуватися з людьми, народженими в цей день тижня буває непросто, тому у них мало друзів і їм складно знайти другу половинку. Саме тому їх часто чекає доля дуже успішного трудоголіка-одинаки.

Четвер

Цих людей експерти вважають одними з найкращих. Народжені у четвер на крок попереду інших, тому що Всесвіт наділяє їх могутньою інтуїцією і непересічним розумом. Ці люди можуть бути однаково успішними як у любові, так і в роботі. Їх життя часто насичена цікавими подіями, тому вони ніколи не сумують. У них багато друзів і товаришів.

Читайте такожАстрологи назвали найбільш конфліктні знаки Зодіаку

П'ятниця

Вони вкрай погано розбираються в людях. Через це їм варто бути обачнішими в робочих колективах або при створенні нових відносин. Також народженим в цей день тижня буває складно налаштуватися на діловий лад. Це люди, яким потрібна мотивація, мета в житті. Якщо цілей немає, вони втрачають удачу, яка їм так потрібна. Всім народженим в п'ятницю краще триматися ближче до тих, хто перевірений часом і заслуговує довіри.

Субота

Людям суботи Всесвіт надає сильний і незалежний характер, чарівність і лідерські якості. Це самолюбні особистості, але у них все одно багато друзів, тому що вони володіють високим рівнем емпатії та загальної чутливості. Також експерти відзначають, що ці люди можуть передбачати майбутнє. Це стає можливим завдяки потужному шостого почуття. Доля народжених в суботу в більшості випадків крутиться навколо успішного саморозвитку та усвідомлення свого місця в цьому світі. Це прекрасні психологи і дуже мудрі від природи люди.

Неділя

Недільні люди найбільш розвинені духовно. Вони на підсвідомому рівні з самого дитинства розуміють, що добре, а що погано. У них є дар навчання інших важливих речей, передачі знань. З них виходять відмінні ментор і наставники. Всім, хто народжений у неділю, вдається приймати долю такою, яка вона є, але вони не втрачають можливості її змінити. Найчастіше це дуже релігійні люди або люди, які вірять у прикмети, в карму. Імпульсивність — один з небагатьох їхніх недоліків.