Для двох знаків Зодіаку 2022 рік стане фатальним / фото ua.depositphotos.com

Український астролог Влад Росс в ексклюзивному коментарі УНІАН розповів, яким знакам Зодіаку 2022 рік обіцяє як дрібні негаразди, так і серйозні проблеми, а також як змінити свою долю і впоратися з напастями.

Діва

Найбільше неприємностей в наступному році буде у знака Зодіаку Діва. Все буде складно, важко, очікуються великі протистояння. У них може бути складна ситуація в подружньому житті. Також у них можуть з'явитися противники, можливі суди, розгляди. Крім того, можуть бути неприємності і в бізнесі. За словами астролога, цей рік буде найгіршим для Дів.

Близнюки

Читайте такожНазвано найгірших дружин за знаком ЗодіакуУ Близнюків також ситуація не дуже хороша в кар'єрному плані, в бізнесі та іншій діяльності. Тому Влад Росс рекомендує Близнюкам не ризикувати в 2022 році і чекати на свій зоряний час, який настане вже в 2023 році. Тобто в наступному році цьому знаку Зодіаку не варто чекати на легку хвилю, їм не пощастило.

Відео дня

Раніше УНІАН повідомляв, що на трьох знаків Зодіаку найближчим часом чекають серйозні випробування. Доля буквально буде випробовувати їх на міцність, змушуючи доводити, що вони гідні свого місця під сонцем.

Вас також можуть зацікавити новини: