Три знаки Зодіаку в червні 2020 казково збагатяться  / фото: noi.md

Гороскоп на 2020 рік свідчить, що небесні світила обіцяють у червні грошове везіння трьом знакам Зодіаку.

Щасливчиків першого місяця літа назвав астролог Павло Глоба, пише Styler.

Телець

Читайте такожАстрологи склали топ найвірніших знаків Зодіаку

Відео дня

Фінансове становище Тельців у червні безпосередньо залежить від вашої активності. Зірки будуть сприяти тим, хто вміє спілкуватися й налагоджувати ділові контакти. Якщо все зробити правильно, то гроші поллються річкою. При цьому астролог попереджає - поки Тельці впевнено крокують до просування по службі, за їхньою спиною плетуть інтриги. Проявіть пильність та обережність стосовно колег!

Діва

Грошова сфера обіцяє Дівам у червні стабільність і навіть понад те. З'явиться надлишок грошей, які можна пустити на новий гардероб, ремонт або розваги. Це вже як душі буде завгодно. В роботі від Дів буде потрібна зосередженість і педантичність. При цьому астролог попереджає, що для Дів червень будуть травмонебезпечним, тому варто поберегтися від різних авантюр на зразок забігів з перешкодами.

Скорпіон

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку з наймогутнішою інтуїцією

Гороскоп від Павла Глоби обіцяє Скорпіонам чудовий стан речей на професійній ниві. З'являться нові цікаві проекти, але їхній успіх залежить від здатності працювати в команді. Будь-яке рішення потребує виваженості, обдуманості. Довіряйте тільки перевіреним діловим партнерам і тоді ви приречені на успіх у фінансовій сфері!