Астрологи вважають, що Тельці можуть звалити на себе занадто багато обов'язків / фото ua.depositphotos.com

Тиждень з 13 по 19 лютого стане непростим для представників двох знаків Зодіаку. Вони можуть втратити роботу і отримати серйозну прочуханку від начальства. Кому чекати на проблеми і як уникнути звільнення - читайте нижче.

Телець

Астрологи вважають, що Тельці можуть звалити на себе занадто багато обов'язків і просто перегоріти. Ви ризикуєте витратити всі сили даремно, а тому не варто намагатися стрибнути вище голови. 

Навряд чи начальство оцінить, якщо Тельці візьмуть на себе важливі доручення, а потім їх не виконають через свою втому. Розподіляйте свій час правильно, краще зробити трохи менше, але більш якісно.

Відео дня

Водолій

Справжній розгром на роботі чекає на Водоліїв. Астрологи пророкують їм прочуханку від начальства і серйозні сварки. Ви можете опинитися на межі звільнення через свою самовпевненість. 

Водоліям не варто проявляти емоції занадто голосно. Не потрібно намагатися привернути до себе увагу криком або демонстративним грюканням дверима. Через таких напади люті ви ризикуєте залишитися без роботи, а тому почніть над собою працювати і спробуйте все виправити.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, які стануть найщасливішими в День закоханих.

Вас також можуть зацікавити новини: