На два знаки Зодіаку чекає велике розчарування цього тижня

Астрологи назвали два знаки Зодіаку, які можуть розчаруватися вже найближчими днями. Комусь не пощастить на любовному фронті, а комусь - у плані реалізації.

Риби

Риби - знак Зодіаку, який швидко звикає до людей і важко їх відпускає. Це мрійливі люди, які обожнюють фантазувати. Тому не дивно, що коли в їхньому житті з'являється нова людина і показує свої хороші сторони, нехай і награні, Риби одразу ж зачаровуються.

Відео дня

Однак астрологи радять вам бути обережними, бо така риса вашого характеру - гра з вогнем. Ви можете дуже сильно обпектися і навіть страждати через те, що реальність не збіглася з вашими очікуваннями.

Скорпіон

Скорпіон - дуже амбітний знак Зодіаку, який на перше місце завжди ставить кар'єру. При цьому часто Скорпіони заграються в лідерів і починають "душити" колег. Це не дуже добре, бо така їхня поведінка часто викликає невдоволення.

Так може статися і цього разу. Ви ризикуєте потрапити в капкан проблем, створених власноруч. Ситуація може погіршитися аж до звільнення. Вам доведеться провести виснажливу роботу над собою, щоб не втратити себе.

Вас також можуть зацікавити новини: