7 березня краще відмовитися від важливих зустрічей і переговорів / фото ua.depositphotos.com

Експерти склали місячний календар на березень і назвали дні, які стануть фатальними. У ці дати ви можете залишитися без грошей і всіх заощаджень. Коли варто бути обережніше - читайте нижче.

Початок березня

У період з 1 по 3 березня, вважають експерти, краще економити. Не купуйте дорогі речі. Відмовтеся від спонтанних витрат. Особливої біди ці дні не принесуть, але ви можете сильно пошкодувати про те, що просто розтратили гроші на дрібниці.

7 березня краще відмовитися від важливих зустрічей і переговорів. Не варто укладати угоди, в цей день краще взагалі не говорити про гроші.

Відео дня

Середина березня

З 13 по 15 березня люди можуть втратити чимало грошей через спадний місяць. У цей період астрологи радять максимально економити. Крім цього, з 13 по 15 березня можуть статися фатальні події, які спустошать ваш гаманець. Будьте обережні.

Кінець березня

Останні дні березня, а саме 29 і 30 числа, принесуть небезпеку бізнесменам і людям, які займаються творчістю. Справа усього вашого життя може опинитися на межі банкрутства. У ці дні не варто довіряти управління своїми справами комусь чужому. Уважно стежте за кожною копійкою. 

Нагадаємо, раніше мольфарка передбачила жахливе для всього людства.

Вас також можуть зацікавити новини: