Близнюків на вихідних чекає несподіваний прибуток / sb.by

Вихідні 12 і 13 вересня випадають на 25-й місячний день, який триватиме дві доби. 

З енергетичної точки зору це досить складний час, протягом якого бажано максимально дистанціюватися від неприємних людей, пише ТСН. Однак будуть і ті, кому пощастить навіть в цей непростий період. 

Овен 

Для Овнів ці вихідні стануть періодом релаксу. Присвятіть цей час собі і тільки собі. Відправляйтеся в СПА або навіть на короткочасний відпочинок. Увага до себе і своїх потреб дозволить вам перезарядитися і накопичити сили для нових сміливих викликів. 

Відео дня

Читайте такожАстрологи розповіли, чоловіки якого знака Зодіаку найчастіше зраджуютьБлизнюки 

Близнюків на вихідних чекає несподіваний прибуток. Це може бути борг, про який ви давно забули, або раптово вистрілив проект, що приносить дохід. Оскільки ці гроші дадуться вам легко, має сенс витратити з на задоволення. 

Лев 

Левам може відкритися якась таємниця, що стосується їх найближчого майбутнього. Причому прийдуть ці відомості до представників знака уві сні, тому їм необхідно запам'ятовувати все, що присниться їм в цей час, а потім ретельно аналізувати і розгадувати сенс побаченого. 

Діва 

Дівам, давно намагаються знайти квартиру або дачу своєї мрії, пощастить відшукати саме такий об'єкт. Погоджуйтеся на всі перегляди і хапайтеся за будь-які шанси. Навіть в купі попелу ви зумієте відшукати свій діамант.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: