Що чекає на Львів у жовтні / depositphotos.com

Кінець місяця для Левів має стати часом турботи про себе. Зрозумійте, що досягти бажаного неможливо без душевної гармонії. Астрологи рекомендують більше часу приділяти відпочинку і відновленню.

Раніше ми розповідали, що Влад Росс склав гороскоп на жовтень для всіх знаків Зодіаку.

Гороскоп кар'єри на жовтень 2021

Астрологи радять не працювати на шкоду собі / ua.depositphotos.com

Перший тиждень жовтня Леви будуть розсіяними, що призведе до помилок в роботі. Постарайтеся не займатися фінансами і важливими документами без особливої необхідності. З 1 по 5 жовтня вам може здатися, що варто працювати понаднормово, але це погана ідея. Начальство жертву не оцінить, а здоров'я ваше похитнеться.

Відео дня

Починаючи з 8 жовтня, астрологи рекомендують займатися творчими справами - душевний стан сприяє цьому. В цілому, другий тиждень буде набагато успішніше першого. Всі важливі справи краще планувати на 15 число - вас неодмінно чекає успіх.

В третій декаді місяця вас здолає стан апатії. Вам захочеться відпочити від усіх оточуючих. Зірки вважають, що вам не варто ходити на будь-які заходи, краще приділити час собі. 

Фінансова обстановка місяця буде неоднозначною. Великих доходів не передбачається, та й витрат теж. Будьте готові до того, що грошові надходження прийдуть із запізненням, особливо, якщо ви їх дуже чекаєте.

Гороскоп кохання на жовтень 2021

Будьте уважними з коханими / ua.depositphotos.com

Самотні Леви мають всі шанси налагодити ситуацію в особистому житті. Цілком ймовірно, що в ваш простір увірветься колишній, але зірки не обіцяють однозначного позитивного результату. Добре подумайте, чи варто вам входити в одну річку двічі. Якщо знаєте, що новий зв'язок - краще рішення, то активно знайомтеся. Найбільш сприятливі дні для цього - з 5 по 9 жовтня і 30-31 число.

Читайте такожМісячний календар на вересень 2021: фази місячного циклу в першому місяці осеніПредставники вогняного знака, які вже перебувають у відносинах, отримають значну порцію любові і турботи від партнера, особливо після 15 жовтня. Пам'ятайте про те, що взаємність - найкраща подяка, тому намагайтеся бути ніжними.

Сімейні Леви з 1 по 20 жовтня теж повинні навчитися проявляти прихильність і терпіння. Не домінуйте над партнером, інакше ризикуєте постійно вплутуватися в конфлікти. Звертайте увагу не тільки на чужі помилки, а й на свої, тоді вийде прийти до взаєморозуміння.

Гороскоп здоров'я на жовтень 2021

Приділяйте увагу своєму тілу / фото ua.depositphotos.com

З 1 по 6 жовтня на ваш знак буде впливати Сатурн, тому хорошим настроєм похвалитися у вас не вийде. Спробуйте більше спілкуватися з родиною та друзями або почитайте книгу.

У період з 8 по 21 жовтня зірки рекомендують бути активними. Тому, якщо давно хотіли зайнятися спортом - зробіть це. Запишіться на фітнес або в тренажерний зал. По можливості ходите пішки, а не піднімайтеся на ліфті або ескалаторі.

Третя декада місяця підходить для профілактики захворювань серцево-судинної системи. Робіть аеробні вправи, частіше бувайте на свіжому повітрі і постарайтеся позбутися від шкідливих звичок. 28 або 29 жовтня можна відвідати лікаря, якщо це необхідно.

Вас також може зацікавити: