Гороскоп на серпень 2021 для Терезів / depositphotos.com

У серпні Терезам доведеться серйозно задуматися про те, хто їх оточує. Навичка відокремлювати чужих від своїх стане в нагоді в майбутньому. Звертайте увагу на поведінку своїх знайомих, тоді вам буде простіше позбутися від недоброзичливців. Раніше ми розповідали про те, які знаки Зодіаку найвразливіші. 

Гороскоп кар'єри в серпні 2021

Терезам варто зосередитися на важливих завданнях / ua.depositphotos.com

В першій декаді місяця варто зосередитися на важливих справах. Постарайтеся розділити завдання на головні і другорядні, займайтеся тільки тим, що дійсно важливо. Така тактика допоможе завоювати прихильність начальства.

З 13 по 17 число великий ризик загрузнути в конфліктах і погіршити взаємини з колегами. На щастя, пік впливу Місячних Вузлів припадає на 14 і 15 серпня (субота і неділя), тому серйозних неприємностей вийде уникнути. Також,  починаючи з другої половини серпня, зірки пророкують великі витрати грошей. Якщо це стосується роботи - нічого страшного, але особисті фінансові вкладення краще контролювати.

Відео дня

Сатурн буде впливати на Терезів з 23 серпня, що означає необхідність відкласти далекі поїздки. Краще в цей період нікуди не рухатися - стаціонарна позиція сприятливо позначиться на фінансовій сфері.

Гороскоп кохання в серпні 2021

Любовний гороскоп на серпень / фото ua.depositphotos.com

Самотні представники знака з 1 по 7 серпня не знайдуть другу половинку. Астрологи стверджують, що всі пошуки виявляться марними, тому краще направити енергію на шопінг, ремонт або хобі.

Читайте також4 серпня: народне свято сьогодні, що можна і не можна робитиЗакохані Терези отримають прихильність Всесвіту, починаючи з 17 числа. Той, до кого ви маєте почуття, швидше за все - ваша людина. Особливо це стосується представників знака, що народилися в жовтні. В цілому. весь друга декада серпня підходить для укладення шлюбу, спільних поїздок і романтичних зустрічей.

Терези, які перебувають у шлюбі, повинні приділяти більше часу сім'ї. Зірки нагадують, що ваша друга половинка - захист і підтримка. Постарайтеся не розбити човен любові об скелі пліток, будьте уважні до того, що говорять люди.

Гороскоп здоров'я в серпні 2021

Будьте вніманітельни до свого здоров'я / фото : ua.depositphotos.com

З 1 по 7 серпня з'явиться метеочутливість. У зазначені дні постарайтеся менше навантажувати організм і не терпіть біль. Прийміть знеболююче, відпочивайте і пийте трав'яні чаї, щоб поліпшити самопочуття.

У другій декадімісяця намагайтеся не реагувати на зовнішні дратівливі фактори, інакше хронічні недуги загостряться. 

У період з 17 по 31 серпня можуть виникнути проблеми з печінкою, особливо у тих Терезів, які вже з цим стикалися. Астрологи рекомендують виключити з раціону жирну і гостру їжу. Зменшуйте кількість солодкого. Якщо хочете сходити до лікаря, то 21 і 22 серпня - найбільш сприятливі дні для цього.

Вас також може зацікавити: