З'явився гороскоп на початок січня 2022 / фото depositphotos.com

Астрологи склали прогноз для всіх знаків Зодіаку на початок 2023 року. Йдеться про перший тиждень. Дізнайтеся, що чекає в цей період саме на вас. 

Овен

Овни зможуть відпочити, розслабитися, провести час з друзями, родиною, побачити рідних, які живуть в іншому місті. Вже приблизно з 4 числа доведеться повернутися в звичний робочий потік. 

Телець

Тельцям початок нового року принесе подорожі. Вони можуть поїхати в заміський комплекс або зовсім відвідати іншу країну. Представники даного знака Зодіаку відчувають внутрішню потребу втекти від проблем, відключити телефон і насолоджуватися келихом вина в незнайомому місці. 

Відео дня

Близнюки

Близнюки зможуть відіспатися, відпочити, розслабитися. Зірки пророкують їм не дуже напружений перший тиждень - скоріш за все, у них будуть затяжні вихідні, відпустка. У цей період вони витратять багато грошей на розваги, але астрологи радять ставитися до всього з розумом і відповідальністю. 

Рак

Раки не планують нікуди їхати. Вони зустрінуть Новий рік скромним сімейним застіллям, а потім відправляться спати. Зірки кажуть, що у них не буде гострого відчуття свята і бажання щось відзначати. Так пройде тиждень до Різдва. 

Лев

Леви проведуть святкові дні зі своєю другою половинкою або в компанії друзів. На них чекають сюрпризи. Наприклад, Левам-жінкам їхній коханий може освідчитися, подарувати щось розкішне або придбати путівки на курорт.

Діва

Діви з самого початку року будуть витрачати чимало часу на розвиток. Вони можуть записатися на якісь курси, почати вчити іноземну мову, виграти стипендію на навчання або просто читати книги. 

Терези

Початок року для представників даного знака почнеться з ностальгії за старими часами. Вони будуть засмучуватися, переглядати старі фото і думати про те, як раніше було добре.

Скорпіон

У Скорпіонів буде святковий настрій, бажання кудись їхати, відкривати для себе нові туристичні локації і хоча б на кілька днів забути про роботу. 

Стрілець

Стрільцям зірки пророкують відпочинок від роботи, емоційне відновлення, відвідування так званих "місць сили". Наприклад, вони можуть почати займатися йогою або піти в тренажерний зал.

Козеріг

Січень принесе Козерогам проблеми в кар'єрі. Наприклад, вони можуть піти з роботи, залишитися без якогось важливого проекту або збанкрутувати. Старт 2023 буде важким і непередбачуваним. 

Водолій

Водоліям початок року здасться занадто блискавичним. Будуть якісь важливі події, пропозиції, активності, які не дадуть цим людям відчути дух свята.

Риби

Риби чекатимуть від своїх близьких чогось незвичайного, але всі очікування будуть марні. Наприклад, жінки можуть чекати, що їх покличуть заміж, але цього не станеться, що стане причиною розчарування.

Нагадаємо, таролог Гордєєв озвучив терміни перемоги України і повернення територій.

Вас також можуть зацікавити новини: