Гороскоп друїдів на 2022 рік / фото REUTERS

Всім нам добре відомі гороскопи з китайськими тваринами або сузір'ями, але мало хто знає про існування кельтського або деревного гороскопу. Його створення приписують друїдам - північноєвропейським мудрецям, які жили в 1 тис. до н. е. 

Друїди вірили в силу дерев і вважали, що у кожної людини є своє дерево-покровитель. Гороскоп друїдів містить 22 знаки, розрахованих по місяцю і дню народження. Розповідаємо, що готує вашому деревному знаку 2022 рік.

Відео дня

Яблуня (22 грудня - 1 січня; 25 червня-4 липня)  

Цього року для вас будуть дуже важливі сімейні відносини. Саме родичі будуть давати вам хороші поради, розділяти з вами радісні моменти і допомагати в труднощах. Рекомендується налагодити спілкування з батьками.

Ялиця (2-11 січня; 5-14 липня)

Ваш фінансовий стан цього року не зміниться ні в кращу, ні в гіршу сторону. Однак вас чекають духовні зміни. Ви зможете позбутися від обридлих комплексів або образ, вирішити якусь психологічну проблему.

В'яз (12-24 січня; 15-25 липня)

В'язи у 2022 часто будуть хотіти усамітнення і спокою. Постарайтеся частіше бувати наодинці з собою. Проведіть відпустку наодинці. Недостатність усамітнення може негативно вплинути на здоров'я.

Кипарис (25 січня - 3 лютого; 26 липня-4 серпня)

Читайте такожГороскоп на 2022 рік: що радять астрологи всім знакам ЗодіакуУ 2022 році у вашому житті з'явиться важлива і мудра людина, яка надасть вам дуже важливу духовну підтримку. Вас буде пов'язувати не любов, а дружні відносини.

Тополя (4-8 лютого; 3-13 серпня)

Рік буде для вас непростим, очікується багато важких випробувань. Можливі проблеми зі здоров'ям. Регулярно обстежуйтеся у лікаря, щоб хвороби не стали для вас сюрпризом. У другій половині року можуть бути проблеми з грошима.

Кедр (9-18 лютого; 14-23 серпня)

Кедр в цьому році може втратити дорогу людину. Можливо від вас піде друга половинка, зрадить друг, або ви з близькою людиною просто зрозумієте, що ви занадто різні люди. Не намагайтеся напоумити і повернути того, хто пішов. Відпустіть його зі спокійною душею.

Гороскоп дерев на 2022 рік / фото УНІАН

Сосна (19-29 лютого; 24 серпня - 2 вересня)

Цього року з'явиться дуже багато незапланованих витрат, через що може погіршитися ситуація з фінансами. Самі сосни часто будуть марнотратними і схильними до імпульсивних покупок. 

Верба (1-10 березня; 3-12 вересня)

Цього року вам заважатимуть не хвороби або конфлікти, а проблеми у власній голові. Необгрунтовані страхи, комплекси і життєві переконання часто будуть заважати вам в повсякденному житті.

Липа (11-20 березня; 13-22 вересня)

Цього року вас чекає чимало труднощів, але вони загартують ваш характер і зроблять вас сильнішими. За вирішені робочі проблеми вас чекатиме нагорода від начальства.

Дуб (20 березня - день весняного рівнодення)

Це не найкращий рік для кардинальних змін на кшталт переїзду, зміни місця роботи або початку нових відносин. Такі починання швидше за все закінчаться невдачею. Також не варто брати в кредит великі суми або ризикувати грошима.

Олива (22 вересня - день осіннього рівнодення)

На роботі і в родині вам варто стати лідером. Не бійтеся брати на себе додаткові завдання і відповідати за інших. Доля щедро нагородить вас за зусилля. У першій половині року можуть бути проблеми в спілкуванні з дітьми.

Ліщина (21-31 березня; 23 вересня-3 жовтня)

Приготуйтеся до конфліктів з суспільством і знайомими в цьому році. Вас часто будуть недооцінювати, принижувати ваші заслуги або заздрити вам. Не приймайте близько до серця образливі слова, адже ці люди вас не знають. Не намагайтеся всім сподобатися.

Горобина (1-10 квітня; 4-13 жовтня)

Гороскоп рекомендує вас зберігати позитивний настрій і не опускати руки навіть в найважчих ситуаціях. Якщо ви не повірите в себе, то і ваші справи закінчаться невдачею. Рекомендується також відмовитися від шкідливих звичок.

Гороскоп друїдів 2022 / фото ua.depositphotos.com

Клен (11-20 квітня; 14-23 жовтня)

Рік сприятливий для занять творчістю і благодійністю. Вас чекають хороші результати і загальне визнання, але тільки в тих справах, які вам дійсно подобаються. Також рік буде вдалим для занять спортом і благодійністю.

Волоський горіх (21-30 квітня; 24 жовтня - 2 листопада)

Рік пройде дуже рівно, без особливих труднощів, проблем зі здоров'ям і конфліктів. Але і радісних пам'ятних моментів буде мало. Зате у фінансовому плані 2022 рік буде більш ніж вдалим.

Жасмин (1-14 травня; 3-11 листопада)

У 2022 році цьому знаку потрібно дотримуватися обережності і розсудливість. Вас можуть спробувати обдурити або спокусити. Не виключено, що ви станете жертвою шахраїв. Рідні та близькі часто будуть несвідомо маніпулювати вами у своїх корисливих інтересах.

Каштан (15-24 травня; 12-21 листопада)

2022 рік дуже вдалий для романтичних справ. Самотні каштани зустрінуть свою другу половинку і будуть дуже щасливі. А ті, що перебувають у відносинах, немов закохаються вперше. Сімейним представникам знакам варто задуматися про потомство. 

Ясен (25 травня-3 червня; 22 листопада - 1 грудня)

Фінансова ситуація буде не дуже сприятливою, а в сімейному житті можливі конфлікти і непорозуміння. Гороскоп радить вам дуже дбайливо ставитися до таємниць: не розповідати чужі і не розкривати свої. Хороша ситуація на роботі буде у тих, хто працює в медицині або банківській сфері.

Граб (4-13 червня; 2-11 грудня)

Гороскоп радить вам нікуди не поспішати і не перепрацьовувати. Все, що ви запланували на цей рік, збудеться свого часу. Не варто перепрацьовувати або звинувачувати себе в чомусь. Не забувайте достатньо відпочивати.

Інжир (14-23 червня; 12-20 грудня)

У спілкуванні з дітьми та літніми родичами вам знадобитися чимале терпіння. Навчіться дивитися на ситуацію з їхньої точки зору і ви зрозумієте, що у кожного своя правда. Це допоможе вам налагодити спілкування.

Береза (24 червня)

Цього року на вас чекає багато побутових клопотів. Ремонт, дачні питання і переїзд будуть віднімати у вас багато сил і часу, але результат порадує. Гороскоп рекомендує вам дотримуватися режиму харчування і розпорядку дня.

Бук (21 грудня)

Ваша цілеспрямованість і віра в свої сили зможуть створити чудеса. Не сходіть з наміченої доріжки і тоді у вас все вийде.

Вас також можуть зацікавити новини: