Гороскоп карт таро на вересень / Фото depositphotos.com

Карти таро здавна використовуються людьми для передбачення майбутнього. У цих картах люди шукають ознаки долі і попередження. Гороскоп карт таро на вересень дасть поради для кожного знака Зодіаку в роботі, здоров'я та особистому житті.

Овен

Карта мсяця: Пустельник

Ця карта обіцяє Овнам спокійний і відсторонений місяць. У вересні ви часто будете самотні, і на самоті ви будете почувати себе безпечно і комфортно. Якщо вам захочеться побути наодинці з собою, провести вихідні або відпустку на самоті - не чиніть опір цьому бажанню.

Відео дня

Телець

Карта мсяця: Перевернутий паж пентаклей

Місяць буде благополучним для Тельців на роботі і в освіті, і в цілому вдалим в сфері знань. Будь-які знання будуть засвоюватися швидко і легко, тому рекомендується навчитися чомусь новому або відвідувати курси. Небезпечними для Тельців у вересні будуть дві риси характеру - лінь і егоїзм.

Близнюки

Карта мсяця: Двійка мечів

Карта радить вам частіше звертатися до рідних за порадами і розрадою. Ви дуже потребуєте підтримки близьких людей, навіть якщо соромитеся цього. У любовній сфері карта обіцяє щасливий період з другою половинкою і загоряння яскравих почуттів. Місяць вдалий для творчості.

Рак

Карта мсяця: Четвірка кубків

Ця карта попереджає всіх Раків: ви занадто вперті і зациклені на собі. Впертість не приведе вас ні до чого хорошого і закриє для вас щасливі можливості. У коханні карта радить перестати сумніватися і тягнути час, а почати боротися за свою половинку.

Лев

Карта мсяця: П'ятірка мечів

У цьому місяці можуть виникнути проблеми зі здоров'ям, тому варто ретельніше прислухатися до свого організму. При серйозному нездужанні не відкладайте похід до лікаря і ні в якому разі не займайтеся самолікуванням. Карта попереджає Левів не жертвувати своїми інтересами заради інших людей і не влазити в чужі конфлікти - це не закінчиться добром.

Діва

Карта мсяця: Перевернута сімка кубків

Карта попереджає Дів про те, що вони занадто нерішучі, залякані і песимістичні. Відсутність віри в себе і страх невдачі заважає вам закінчити важливі справи. Ви можете досягти більшого, ніж ви думаєте - головне не кидати розпочате на півдорозі. Карта рекомендує менше прислухатися до того, що говорять про вас інші - це порожні плітки.

Терези

Карта мсяця: Вежа

Карта віщує Терезам несподівані зміни в житті, які не обов'язково будуть приємними. Життя дуже зміниться. Карта говорить, що ця зміна була потрібна вам, навіть якщо ви цього не розуміли. Тому якими б не були зміни - все на краще. Також у вересні потрібно серйозно ставитися до здоров'я серця і судин.

Скорпіон

Карта мсяця: Туз мечів

Місяць буде дуже вдалим для вас в любові, творчості, спорті і кар'єрі. Ви будете блищати в цьому місяці, а старі проблеми будуть успішно вирішені. У коханні Скорпіонів чекає повна гармонія і пристрасть, але тільки якщо ви будете чесні зі своєю половинкою.

Стрілець

Карта мсяця: Перевернутий лицар пентаклей

У вересні Стрільці часто будуть незадоволені тим, як складається їхнє життя. Вам буде здаватися, що ви докладаєте недостатньо зусиль і вас обтяжує рутина. Карта закликає вас "розгойдатися" і проявляти більше активності. Зробіть те, що давно хотіли, але весь час відкладали. Карта також попереджає вас про легковажність в грошах.

Козоріг

Карта мсяця: Трійка жезлів

Вересень дуже вдалий для творчості і спорту, а також для будь-яких добрих справ, волонтерства, благодійності. Будь-які справи, спрямовані на допомогу іншим, будуть успішними і покажуть прекрасний результат. У коханні за прогнозами карти пристрасті і палких почуттів не буде, але ви відчуєте впевненість і надійність поруч зі своєю половинкою.

Водолій

Карта мсяця: Жрець

У цьому місяці можна планувати такі складні і відповідальні справи, як шлюб, зміну роботи або велику покупку. Водолії будуть наділені надзвичайно тонкою інтуїцією і життєвою мудрістю, що допоможе вам прийняти правильне доленосне рішення. Також у вересні вас чекають успіхи у творчості та хобі.

Риби

Карта мсяця: Перевернута помірність

Карта попереджає Риб, що не варто витрачати сили на справи і заняття, які не мають для вас користі. Також Риби можуть проявляти необдуманість і марнотратність в грошах. У відносинах з коханою людиною можлива ситуація, коли обидві людини поведуть себе нерозумно, і комусь доведеться поступитися.

Вас також можуть зацікавити новини: