Гороскоп на середу, 1 липня / kadinim.com

Гороскоп на середу, 1 липня 2020 року, радить Овнам бути на сторожі в сімейному та робочому житті, Тельцям зробити паузу в спорті, а Ракам утриматися від активності у ділових сферах.

У середу вам варто знайти оптимальне співвідношення між роботою і відпочинком, генерацією нових ідей і реалізацією старих задумів, пише slovofraza.

Овен

Читайте такожАстрологи назвали три найбільш ревнивих знаки ЗодіакуБудьте сьогодні насторожі не тільки в робочому, але і в особистому житті. Ви можете нарватися на помилкові обіцянки або погані інвестиції. Вам знадобиться рада рідних, тому не бійтеся звертатися до них за допомогою.

Відео дня

Телець

Тельці сьогодні будуть критичні до себе і справедливі стосовно близьких. Астрологи не радять займатися фізичними навантаженнями, оскільки можете пошкодити спину.

Близнюки

У сфері інтимних стосунків уникайте підвищених претензій до своєї половинки. Також сьогодні варто відмовитися від ризикованих вчинків, бо до добра вони не призведуть.

Рак

1 липня утримайтеся від активності у ділових сферах. День сприятливий для спілкування з близькими друзями, родичами та родиною.

Лев

Читайте такожЧотири знаки Зодіаку в липні зможуть почати життя з чистого аркуша - астрологЦей день сприятливий для відновлення втрачених зв'язків. Леви, які наділені фантазією і натхненням, – зможуть здивувати оточуючих своїми досягненнями. Можливо, вам навіть запропонують досить непогану посаду на перспективній роботі.

Діва

Жінкам варто бути обережними у виборі партнерів. Ймовірно, вибір вашого кандидата вас може сильно розчарувати. А ось чоловікам варто врахувати абсолютно всі нюанси, перш ніж взятися за вирішення якоїсь справи.

Терези

Зірки радять звернути увагу на ваше здоров'я. Слідкуйте за своїм харчуванням, намагайтеся їсти тільки корисну і збалансовану їжу. Відмовтеся від консервованих продуктів, солодощів і важкої їжі тваринного походження. У вашому раціоні повинні переважати овочі та фрукти.

Скорпіон

У Скорпіонів передбачається напружений день. Можливі дрібні неприємності на роботі, непорозуміння з керівництвом і колегами. Будь-яка сварка або необережне висловлювання можуть перерости в скандал, тож слідкуйте за своїми емоціями.

Стрілець

День для Стрільців буде позитивним. Вас будуть підтримувати друзі і родичі, покращаться відносини з колегами. Ви зможете проявити свої здібності і талант, а сни можуть бути пророчими.

Козеріг

1 липня не найкращий день для побудови планів. Будьте обережні і уважні, стійте осторонь від суперечок, оскільки вони не приведуть ні до чого хорошого.

Водолій

У першій половині дня зірки будуть сприяти будь-яким задумам, навіть самим ризикованим. Вдалими будуть поїздки, нові знайомства та зустрічі зі старими друзями.

Риби

1 липня у вас буде бажання ризикнути, випробувати щастя і взяти реванш. Перш, ніж піддатися пориву, добре подумайте над "ціною питання". Контролюйте всі свої дії і будьте обережні.