Гороскоп на суботу / zinoti.lt

Сьогодні зірки раз у раз будуть змушувати всіх втручатися в справи інших. Не варто піддаватися цьому згубному пориву, краще зосередитися на важливих для вас речах. 

Про це пише "1001 гороскоп".

Овен

Сьогодні інтуїція буде підводити Овна. Не варто піддаватися внутрішньому чуттю-ретельно все аналізуйте і зважуйте.

Відео дня

Читайте такожТягне як магнітом: знаки Зодіаку, які не можуть один без одного
Тілець

Телець Сьогодні буде дуже проникливий. Ваші здібності будуть перебувати на межі телепатії. Використовуйте це, щоб поліпшити свої відносини з оточуючими. 

Близнюки

Сьогодні Близнюкам не варто довіряти оточуючим-вони можуть спеціально або мимоволі їх підвести. Особливо обережними будьте з людьми, яких ви не дуже добре знаєте. 

Рак

У Раку Сьогодні з'явиться загострене бажання контролювати все, що відбувається навколо. Намагайтеся не бути занадто вимогливим до оточуючих. 

Лев

Сьогодні-відмінний день для того, щоб Лев отримав підтримку в будь-яких своїх починаннях. В першу чергу, це стосується любові і відносин: якщо Лев збирався завести романтичне знайомство, відкрити свої почуття або поговорити про плани на спільне життя, кращого часу для цього йому не знайти. 

Діва

Діві Сьогодні потрібно бути максимально обережною у всьому. Будь-яке неправильно сказане слово може привести до конфліктів з близькими людьми.

Терези

Сьогодні Терезам доведеться відстоювати свої інтереси, брати участь у суперечці або навіть відбиватися від нападок оточуючих: начальства, знайомих, колег. Що б не сталося, зірки гороскопу радять їм не гарячкувати, а спокійно пошукати потрібні аргументи в суперечці.

Скорпіон

Сьогодні зірки гороскопу віщують Скорпіону день, повний приємних новин, подій і навіть сюрпризів, проте парадокс полягає в тому, що Скорпіон навряд чи зуміє по достоїнству це оцінити. Постарайтеся відключитися від останніх несприятливих подій і радісно прийняти подарунки долі. 

Стрілець

Сьогодні на плечі Стрільця ляжуть турботи по створенню цікавого дозвілля для сім'ї. Підключіть всі свої організаторські здібності, щоб добре провести час з близькими. 

Козеріг

Сьогодні Козерогу не варто навіть намагатися втілювати свої плани в життя-особливо ті, від яких багато що залежить. Якщо ж Козеріг не піде цій раді, йому доведеться приготуватися до того, що якісь його Сьогоднішні починання застрягнуть на півдорозі або дадуть збій.

Водолій

Сьогодні у Водолія є шанс щось виправити. Мова може йти про давні проблеми, які вам ніяк не вдавалося подолати, або про зіпсовані відносини з близькими людьми. 

Риби

Сьогодні зірки гороскопу радять Рибам зайнятися своїми фінансами. Вам давно пора провести сувору ревізію своїх витрат. 

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: