Гороскоп на 11 травня для всіх знаків Зодіаку / фото: gotanews.tv

Гороскоп на вівторок, 12 травня 2020 року, рекомендує братися за ті справи, які будуть приносити найбільше задоволення. День сприятливий для необхідних покупок.

У вівторок деякі представники знаку виведуть свої стосунки на новий рівень, а дехто навіть усвідомить, що варто завершувати стосунки в яких немає продовження, пише SlovoFraza.

Овен

Астрологи радять зайнятися заспокійливою практикою – медитацією. Вона позитивно вплине на загальний хід дня й допоможе уникнути депресивного стану.

Відео дня

Телець

На Тельців можуть навалитися несподівані повороти та завдання. Реалізовувати задумане не вийде так швидко, як би того хотілося, тому запасіться терпінням.

Близнюки

Читайте такожАстрологи склали гороскоп на тиждень 11 - 17 травня: на кого чекає новий етап життя, а кому не пощастить

Сприятливий час для покупок дрібних речей тривалого користування. Підходьте до покупок з розумом і вибирайте тільки те, що вам дійсно необхідно.

Рак

Якщо відчуваєте емоційний або фізичний спад – не беріться за нові справи, а краще робіть те, що приносить вам задоволення.

Лев

Займіться спортом уранці: фізичне навантаження допоможе вам розслабитися і перезавантажитися перед початком робочого тижня.

Діва

Постарайтеся уникати пліток і порожніх слів, а більше часу приділіть щирим розмов з близькими людьми.

Терези

Терезам можна розслабитися і не переживати через те, що вам важко залишатися зібраним і зосередженим. Можете сміливо братися за всілякі дрібниці й присвятити час неквапливим справам.

Скорпіон

Астрологи рекомендують цей день провести спокійно і розмірено, не метушитися. Бажано присвятити трохи часу внутрішнім проблемам, розібратися з собою, своєю поведінкою та звичками.

Стрілець

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, на яких наприкінці весни чекає велике щастя

Будьте максимально уважні до своїх слів та обіцянок у цей день. Невиправдані надії щодо вас можуть підірвати вашу довіру в сім'ї.

Козеріг

Козерогам варто віддатися цілком і повністю почуттю, що їх захопить. Сміливо занурюйтеся в нову книгу або фільм з головою – задоволення отримаєте неодмінно.

Водолій

Водолії будуть вирішувати завдання, від яких вони раніше втекли. Втім, хвилюватися не варто, адже зірки будуть сприяти вам, і ви знайдете достатньо сил, щоб впоратися з ними.

Риби

Варто виділити час на розмову з родичами – рекомендовано зателефонувати близьким, з якими давно не спілкувалися.