Гороскоп на 18 травня для всіх знаків Зодіаку / фото: mag.sigmalive.com

У понеділок, 18 травня, зірки гороскопу радять бути готовими до будь-яких несподіванок – вже занадто рвучкий і непередбачуваний фон у цього дня. Втім, це не так уже й погано: головне, пам'ятайте, що будь-які ваші плани можуть піти шкереберть через непередбачені обставини. З іншого боку, нудьгувати точно не доведеться. Головне – намагатися утриматися від конфліктів (до чого день буде активно схиляти) і бути готовим до несподіванок та змін настрою (і у себе, і у оточуючих).

Можливі сюрпризи та нові знайомства, в тому числі романтичні, пише 1001goroskop.

Овен

Впродовж дня плани Овна здатні різко змінитися. Ситуація вимагатиме від нього пристосовуватися до мінливих обставин і міркувати на ходу. Якщо Овну це вдасться, він будь-які зміни зуміє обернути на свою користь! Головне – не впасти в ступор від несподіванки, коли заплановані, майже вирішені справи раптом почнуть давати збій.

Відео дня

Телець

Весь день Телець здатен відчувати себе сонною мухою. День схиляє його до апатії та небажання займатися навіть найпростішою роботою. Втім, Тельцю варто прийняти ситуацію, як є: його організму і мозку потрібен перепочинок, і противитися цьому не варто. Зробивши собі невелику поблажку, Телець з лишком компенсує це трудовим ентузіазмом у наступні дні.

Близнюки

Читайте такожЖиття трьох знаків Зодіаку невдовзі круто зміниться – астрологи

Сьогодні – день, коли у будь-яких справах Близнюки можуть ризикнути, якщо виникла така необхідність. Щоправда, зірки гороскопу попереджають Близнюків, що ризик має бути продуманим й осмисленим. Удача буде прихильною до тих, хто не стане занадто зловживати нею і здатен підстрахуватися. Одним словом, на Фортуну сподівайся, а сам не зівай!

Рак

День наділяє Рака величезним потенціалом! Завдяки своїй енергії, комунікабельності і пробивним здібностям, він має всі шанси домогтися успіху практично в будь-якій сфері. Головне – не метушитися і не намагатися взятися за всі справи відразу, хоча ситуація буде схиляти його до цього. Секрет успіху Раку простий: він криється в його умінні вибрати з десятків справ найперспективнішу і, не звертаючи уваги на інші, довести її до кінця.

Лев

Схильні до ризику та здорових авантюр Леви можуть тріумфувати – це їхній день! Безумовно, будь-який ризикований крок повинен бути прорахований. Втім, зірки гороскопу пропонують ризикнути тим Левам, які вже зважилися на це, і почати діяти для них – лише питання часу. Для інших же день просто буде відрізнятися деякою непередбачуваністю.

Діва

У справах Діви настає переломний момент! Зовсім скоро для неї відкриються нові горизонти та нові дороги. Однак зміни в її житті відбудуться, тільки якщо Діва сама прагне до них і готова ризикнути. В цьому випадку їй можна подумати про такі глобальні кроки, як нова робота або зміна місця проживання. Не бійтеся експериментувати, адже час іде, а життя не стоїть на місці!

Терези

Терезам може несподівано випаде щаслива можливість, яку вони чекали вже давно! Завдяки їй вони здатні здійснити якісь свої плани. Однак зірки гороскопу попереджають Терези, що щасливий шанс не буде залучати до себе їхню увагу та бити у всі дзвони. Терези повинні уважно дослухатися того, що відбувається навколо, інакше вони пройдуть повз своєї удачі, так нічого й не помітивши.

Скорпіон

Цілком ймовірно, що протягом дня Скорпіону доведеться займатися зовсім не властивими йому справами. Так чи інакше, Скорпіону в якийсь момент доведеться вирішувати питання, які перебувають поза межами його компетенції, та імпровізувати на ходу. Це подія внесе різноманітність у життя Скорпіона і може навіть здатися їй смішним.

Стрілець

Читайте такожЇх лише три: астрологи назвали знаки Зодіаку, які притягують гроші та щастя

Сприятливий день для того, щоб Стрілець присвятив його думкам про кар'єру або навіть почав робити в цьому напрямі конкретні кроки. Якщо у нього є план просування вперед, є сенс взятися за нього прямо сьогодні! Якщо ж плану немає, Стрільцю варто подумати про нього пізніше. У робочих стінах йому треба тримати руку на пульсі подій – може з’явитися несподіваний шанс показати оточуючим, на що він здатен.

Козеріг

У справах Козерогу може знадобитися зробити крок назад для того, щоб просунутися далі. Нехай навіть з боку його дії будуть схожі на відступ – іноді краще тимчасово відступити, ніж роками стукати в зачинені двері. Сьогоднішня здача позицій не буде мати нічого спільного з втечею, швидше – з тимчасовим перепочинком у війні, результат якої не ясний. У Козерога буде ще багато можливостей піти у контратаку і вирватися вперед!

Водолій

На Водолія чекає інформаційний колапс: він має шанс зіткнутися з суперечливою інформацією з якогось питання. Можливо, перед ним буде поставлено відразу кілька суперечливих завдань або ж ввідні за цими завданням будуть заплутаними. У будь-якому разі, Йому доведеться самому розбиратися на ходу, що треба робити. Якщо йому це вдасться, він заробить в очах оточуючих додаткові очки.

Риби

Рибам може надійти досить приваблива пропозиція, проте їм не варто відразу ж на нього погоджуватися! Зірки гороскопу кажуть, що не виключений підступ: Риб можуть спокушати свідомо нездійсненними умовами, описуючи райські кущі там, де насправді росте лише чортополох. Іншими словами, їм варто бути недовірливими й уважнішими, ніж зазвичай, у повній відповідності з прислів'ям: «Не все те золото, що блищить».