Гороскоп на завтра - 2 травня / bucurestifm.ro

Субота буде вдалою для навчання, досліджень, для будь-якої бесіди з метою з'ясування практичних деталей і подробиць. У центрі уваги сьогодні будуть новинки.

Викличуть інтерес 2 травня повідомлення лікарів, підсумки прикладних досліджень в медицині, оригінальні ліки та рецепти, нові канали інформації й засоби зв'язку, фінансові та ринкові новини.

Овен

сьогодні Овнам доведеться стати практичнішими. Навіть якщо ви авантюрист, звикли покладатися на друзів, натхнення або на волю випадку, сьогодні вам доведеться продумати практичні деталі — інакше ваш задум так і залишиться на стадії ефектним, але безплідним.

Відео дня

Телець

сьогодні може прийти несподівана пропозиція, звістка від когось. Це хороший день для спілкування в зручному вам стилі та на найактуальніші для вас теми. В суботу не варто втрачати час, якщо ви хочете поговорити з друзями про свої або їхні потреби.

Читайте такожАстролог склала гороскоп на тиждень 4 - 10 травня

Близнюки

Цей день змушує Близнюків стати реалістами та прагматиками. Предметом вашої уваги можуть стати сімейні справи, останні фінансові новини, оновлення у зв'язку з побутом, житлом і різними взаєморозрахунками, платіжні документи, господарські та медичні потреби.

Рак

Ракам сьогодні краще використовувати цей день для спілкування, освоєння нових каналів інформації та зв'язку. В суботу будуть актуальні новини, пов'язані з медичною та економічною сферою. Відповідний момент для отримання консультації або ради.

Лев

сьогодні в полі зору Левів потраплять дрібні необхідні витрати, а також супутні їм переговори та розрахунки. Може виникнути потреба в покупці інформації, ліків, нових засобів зв'язку.

Діва

сьогодні вас може відвідати осяяння. Можливі новини з-за кордону, листи від друзів. Це гарний момент для цільового візиту або подорожі.

Ваги

сьогодні Терезам доведеться знайти час для фінансових або побутових питань, а також для нюансів, пов'язаних зі здоров'ям і медичними процедурами. Субота – не кращий момент для починань, розваг, романтики.

Читайте такожМісячний календар на травень 2020: сприятливі і несприятливі дні

Скорпіон

Скорпіонам сьогодні краще відкласти «бойові дії», небезпечні починання, складні оновлення. Корисний результат чекає на шляху, пов'язаному з переговорами та інформаційним обміном. сьогодні буде підходящий момент для розмови з другом чи партнером.

Стрілець

сьогодні на порядку денному у Стрільців не найромантичніші й піднесені теми, але нудно не буде. Інтерес викличуть корисні новинки, прикладні дослідження.

Козеріг

Для Козерогів субота – це день хороших новин і зняття напруги. Він сприяє навчання, наукових досліджень, обміну інформацією, спілкування з іноземцями, контактів з впливовими людьми.

Водолій

В цей день Водоліям зірки радять сконцентруватися на недоліках та помилках. Відстежувати негатив варто зовсім не для того, щоб піддаватися паніці та похмурим думкам.

Риби

сьогодні Рибам не варто розраховувати на чітке дотримання всієї наміченої програми. Продовження вчорашніх клопотів і пригод буде несподіваним. Це день дрібних сюрпризів, ваших і чужих нетрадиційних реакцій.