Гороскоп на 2024 рік для Риб / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Природна скромність і схильність до усамітнення в цей період будуть гальмувати розвиток, тому представникам знака потрібно навчитися проявляти ініціативу і більше себе цінувати. Макс Гордєєв ексклюзивно для УНІАН склав докладний гороскоп.

Макс Гордєєв в Instagram - instagram.com/maxgord

Загальний гороскоп (Риби) на 2024 рік

Загалом, це дуже активний, суперечливий рік. Це особливо явно стане вже в перші місяці. Злети поєднуватимуться з тимчасовими невдачами, але кінцеві результати повністю залежать від мотивації та прагнення Риб долати перешкоди.

Відео дня

Рік Зеленого Дерев'яного Дракона протегує людям, які бажають просунутися кар'єрними сходами, домогтися фінансового благополуччя, побудувати міцні особисті взаємини. Для Риб досягти значущих результатів у цих сферах життя завжди буває непросто і коштує чималої праці. Тим паче не можна втрачати надані долею шанси. Більшість сміливих планів цього року вдасться втілити в реальність, потрібно лише краще контролювати свої вчинки, змушувати себе позитивно мислити і не боятися складнощів.

На початку року Рибам можуть запропонувати зміну роду діяльності: нову роботу, вигідну поїздку або щось інше, що вимагає активних дій з їхнього боку. Не пропустіть можливість проявити свої здібності - пропонована справа обіцяє бути дуже вигідною. Щоправда, особисте життя в цей період може відійти на другий план, проте родичі та друзі зрозуміють і пробачать. Адже вони не раз зверталися до вас по допомогу і завжди отримували її в необхідному обсязі.

Друга половина року буде більш спокійною і передбачуваною. Рибам рідше доведеться переступати через свій характер, вийде виділяти більше часу на відпочинок і для улюблених розваг. Сімейні питання можуть вимагати від деяких представників знака проявляти дипломатичність, що повністю відповідає їхній натурі. До грудня багато хто з Риб з подивом виявить, що став більш розкутим та ініціативним завдяки ситуаціям, у яких їм довелося опинитися останнім часом. Отриманий досвід позитивно позначиться на їхньому характері й чимало посприяє подальшим життєвим успіхам.

Жінка-Риби - гороскоп на 2024 рік

Цей рік вимагатиме від жінок-Риб більшої самостійності. Удача сприяє дамам, які вирішили відкрити власну справу. Це не обов'язково має бути великий бізнес. Можна почати працювати з дому, займатися творчістю, хоча б у вільний час.

Час сприяє зав'язуванню нових дружніх і ділових стосунків, втіленню своїх бажань. Здійснюйте покупки, які ви довго відкладали, вирушайте в подорож, змініть домашній інтер'єр. Чим би ви не займалися, головне, щоб це приносило вам задоволення і не забирало багато сил.

У другій половині року вірогідні зміни в сім'ї: народження дитини, переїзд на нове місце проживання або навіть в іншу країну. Ретельно обміркуйте, чи готові ви до прийдешніх подій, не соромтеся просити підтримки у близьких людей, будьте більш відвертими, діліться своїми переживаннями і мріями. Зараз доля налаштована до вас благодушно і не перешкоджає отриманню допомоги ззовні.

Чоловічий гороскоп (Риби) - 2024 рік

Перед багатьма чоловіками цього року постане вибір: залишатися у своєму поточному статусі, плисти за течією або почати домагатися нових цілей. Якщо переможе бажання досягати, потрібно підготуватися до протистояння з недоброзичливцями і просто недобросовісним оточенням. Деяким колегам, друзям, діловим партнерам можуть не сподобатися зміни у вас. Ці люди прагнутимуть зберегти власні вигоди і зручне становище, вставляючи вам палиці в колеса. Майте це на увазі, не бійтеся говорити нахабам правду в обличчя і ставити їх на місце.

У 2024 році великі шанси налагодити нові стосунки, заснувати власну справу або знайти вигіднішу роботу. Докладені зусилля необхідно компенсувати регулярним відпочинком, інакше ви отримаєте швидке емоційне вигорання. У другій половині року рекомендується зменшити оберти, більше приділяти уваги захопленням. Якщо можливо, на деякий час змініть обстановку, їдьте у відпустку, спілкуйтеся з приємними людьми.

Любовний гороскоп (Риби) правдивий

Надійність і чарівність Риб цього року отримають заслужене визнання з боку протилежної статі. Без уваги не залишиться жоден представник знака. Цим варто скористатися, якщо в оточенні недостатньо шанувальників, а мрія про романтичні стосунки все ще не реалізована.

Будьте обережні, щоб не влипнути в безнадійні й нерозділені почуття, до яких у вас явна схильність від природи. Навчіться цінувати себе і не відсувайте на задній план власні переваги. Спокійна впевненість допоможе швидше привернути увагу підходящої людини, ніж незграбна сором'язливість, пам'ятайте про це, заводячи чергове знайомство.

Шлюб цього року вдасться укласти, якщо претендент на руку і серце вже визначився. Поспішних весіль краще уникати, щоб як слід перевірити стосунки. Романтика або легкий флірт - це добре, але в серйозних питаннях дійте обдумано.

Сімейним парам рекомендується уникати рутини в спілкуванні, приділяти більше уваги бажанням одне одного. Це вбереже від непотрібних суперечок, сварок і розчарувань.

Фінансовий гороскоп на 2023 рік (Риби)

Рік Зеленого Дракона сприяє зростанню фінансових потоків, як регулярних, так і зовсім несподіваних. Риби цілком можуть стати щасливими переможцями лотереї, володарями дорогих подарунків, отримати великі премії, збільшення окладу. На роботі з грошима все гаразд, але якщо ви маєте намір серйозно поліпшити свої справи, є сенс задуматися про додаткову зайнятість. Зараз гарний час, щоб розрахуватися зі старими боргами, вигідно вкласти наявні кошти, заснувати фінансову подушку.

Накопичення не слід витрачати на розкіш чи сумнівні підприємства. Бажано подумати про довгострокову перспективу, наприклад, поліпшення житла, освіту. Період, у який рекомендується купувати нове авто та інші необхідні для якісного життя речі: з липня по вересень.

Рік сприяє сміливим, але обдуманим фінансовим рішенням, розорення або інших неприємностей можна не боятися.

Гороскоп здоров'я на 2024 рік для Риб

Риби частіше за інші знаки ризикують отримати депресію або нервові розлади, у чому виною - їхній перфекціонізм у поєднанні з підвищеною недовірливістю і невпевненістю в собі. Цього року є хороші шанси уникнути зневіри й апатії завдяки низці позитивних подій і успішно завершених справ. Але берегти себе все-таки необхідно: регулярно вибирайтеся на природу, накопичуйте приємні враження від відпочинку, залишайтеся на самоті, коли вам це необхідно.

Уникайте нервового перенапруження і стрибків імунітету в міжсезоння, сильний холод і спекотну погоду. Це загрожує різкою застудою, перепадами артеріального тиску, загостренням хронічних патологій. Не ігноруйте будь-які погіршення самопочуття, вчасно займайтеся профілактикою, намагайтеся регулярно висипатися.

Вас також можуть зацікавити новини: