Астрологи склали гороскоп на літо 2020 / slavdelo.dn.ua

Літо - це маленьке життя. Прекрасні три місяці, за які може статися більше, ніж за весь рік.

Астрологи вже знають, що чекає на кожен знак Зодіаку цього літа, пишуть Vesti.

Овен

Хороші новини для Овнів - у професійній сфері на вас чекає успіх. Керівництво та колеги оцінять вашу роботу, не обійдеться і без матеріальних бонусів. Дуже ймовірно, що влітку у вас з'явиться можливість заробити додатково, не витрачаючи при цьому багато зусиль і часу.

Відео дня

Тілець

На Тільців на роботі очікують труднощі, але ваша природна завзятість допоможе впоратися з будь-якою проблемою. Фірмова працьовитість, притаманна всім Тільцям, не раз виручала їх. Улітку 2020 доведеться продемонструвати цю якість ще раз, щоб утриматися на плаву.

Близнюки

Зірки приготували вам сюрприз: цього літа на вас очікують серйозні зміни в сімейному житті. Можливо, родичі порадують важливою новиною, а може йтися й про поповнення. Що стосується прибутку, його можна буде збільшити додатковими шляхами, а на основному терені особливих успіхів не передбачається.

Читайте такожСхідний гороскоп 2020: яким знакам казково пощастить до кінця року

Рак

У будь-який час року найголовніше для Раків — це сім'я. На жаль, цього літа вам доведеться пережити чимало труднощів саме в особистому житті. Непорозуміння і сварки з близькою людиною будуть вас виснажувати, але не відкладайте серйозну розмову: для вас буде краще вирішити все без зволікань.

Лев

Робота — джерело вашого найбільшого натхнення, причому не тільки влітку, але й у подальшому майбутньому. Не розслабляйтеся: попереду на вас чекають великі складні проекти, з'явиться шанс вивести свій професіоналізм на новий рівень і зрости у власних очах. Дивіться пильно, щоб не упустити відмінну можливість.

Діва

Зараз для вас у пріоритеті стосунки й здоров'я. На щастя, ці сфери влітку 2020 будуть процвітати — зірки обіцяють Дівам повну гармонію і благополуччя. До речі, щодо відпустки: не відкладайте її не потім, плануйте свій відпочинок вже зараз, інакше плани можуть зірватися.

Терези

Будьте акуратні в грошовому питанні — попереду на вас чекають великі витрати. Починайте відкладати вже сьогодні, і подумайте про додаткове джерело доходу. Зовсім скоро ви скажете собі дякую за це рішення.

Скорпіон

Як і Терезам, вам необхідно гарненько обміркувати велику покупку — зважуйте всі "за" і "проти". Єдине, на чому у жодному разі зараз економити не можна — це здоров'я. Виділіть час на спорт, намагайтеся різноманітно харчуватися, по можливості підберіть з лікарем хороші вітаміни.

Читайте такожТрьом знакам Зодіаку невимовно пощастить цього тижня - прогноз астрологів

Стрілець

У Стрільців з'явиться серйозний шанс змінити свій сімейний стан — ваш партнер готовий вивести стосунки на новий рівень, і справа тільки за вами. Не тягніть з цим питанням, оскільки укладення шлюбу найближчим часом дуже сприятливе — ваш союз буде довгим, міцним і щасливим.

Козеріг

Все, про що мріють Козероги, — це довгоочікуваний відпочинок. Приділіть цьому особливу увагу: ретельно сплануйте свою відпустку, постарайтеся з'їздити цього літа на море — це саме те, що вам зараз потрібно найбільше. Пляж, сонце і морські хвилі сприятливо позначаться на вашому здоров'ї й допоможуть "перезавантажитися".

Водолій

У вас попереду чудове літо! Успіхи на роботі та в особистому житті, нові знайомства і безліч можливостей для саморозвитку — все буде, головне — не забуватися приділяти час для себе. Якщо відчуваєте втому, обов'язково влаштуйте собі перепочинок, інакше ризикуєте провести весь наступний рік в хронічній апатії.

Риби

З фінансами у найближчі місяці може бути непереливки. Зараз дуже важливо грамотно спланувати бюджет, інакше справа може закінчитися банкрутством. Подбайте про фінансову подушку, пошукайте способи збільшити свої доходи й заощадити на непотрібних покупках.