Новий тиждень здасться Овнам безтурботною казкою / фото ua.depositphotos.com

Тарологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень (з 11 по 12 вересня). Терезам доведеться відповідати за помилки минулого, а Левам варто залягти на дно - гряде ураган з проблем. Що карти Таро обіцяють саме вам - розповість таро-гороскоп нижче.

Овен

Новий тиждень здасться Овнам безтурботною казкою. Ви забудете про усі справи і можете займатися тільки своїми захопленнями. Не переживайте, часом варто відірватися від землі і розслабитися.

Телець

Карти Таро обіцяють Тельцям неприємне розчарування. На початку тижня ви зрозумієте, що сильно помилялися в людях. Намагайтеся тримати свої секрети в таємниці, інакше про них дізнаються всі.

Відео дня

Близнюки

Близнюкам варто приборкати свій гнів. Приблизно в середу у вас можуть початися проблеми в спілкуванні з людьми. Працюйте над собою і вчіться стримувати емоції.

Рак

Тарологи обіцяють Ракам насичений тиждень. Кожного дня ви будете чимось зайняті, часу на відпочинок практично не залишиться. Однак потім ви зрозумієте, що все це було не дарма, втома стане приємною.

Лев

Левам варто бути максимально обережними. У якийсь момент вам здасться, що все йде дуже добре. Однак це лише затишшя перед бурею, доля готує для вас випробування.

Діва

Карти Таро обіцяють Дівам успішний період. Цей тиждень принесе вам можливість поліпшити своє матеріальне становище. Крім цього, ви дізнаєтеся, що вас дуже цінують на роботі.

Терези

Новий тиждень буде дуже важливим для Терезів. Ви можете зрозуміти, що карма дійсно жорстока. Доведеться відповідати за свої вчинки і робити висновки, які допоможуть вам не помилитися в подальшому.

Скорпіон

Тарологи вважають, що Скорпіонам варто почати планувати свій час. Не дозволяйте лінощам та розвагам забирати у вас найцінніший ресурс. Перед вами стоїть ще багато невирішених завдань.

Стрілець

Стрільці будуть веселитися, пригоди принесуть чимало хороших емоцій. Однак до вихідних вам варто взяти паузу. Не забудьте приділити час своїй родині.

Козоріг

Козерогам варто готуватися до серйозних втрат. Кінець тижня принесе вам чимало неприємностей. Постарайтеся не впадати в істерику, все можна вирішити, головне вчасно почати діяти.

Водолій

Карти Таро обіцяють Водоліям тиждень, наповнений романтикою. Ви з головою підете у вир любові і розчиніться у відносинах. І це чудово, насолоджуйтесь!

Риби

Тарологи обіцяють Рибам непростий тиждень. Не обійдеться без скандалів і неприємностей. Однак вам варто не піддаватися на провокації і робити те, що задумали.

Вас також можуть зацікавити новини: