Причиною напруги у взаєминах може стати загострення власницький інстинкт / sakha.ru

7 травня – повня о 13:45 за київським часом у Скорпіоні, під час цього повні люди найбільше схильні до впливу знака Скорпіон, який пов'язаний з очищенням та трансформаціями. Найсильніше це повня вплине на Скорпіонів і Тельців, що сприяє нестійкого настрою, емоційних коливань. Місяць у Скорпіоні чинить сильний вплив на підсвідомість, посилює підозрілість стосовно інших людей. Причиною напруги у взаєминах може стати загострення власницький інстинкт.

Під час цього повного місяця, у багатьох людей з'являється схильність до ризику, з'являється сміливість поглянути в обличчя своїм страхам і перемогти їх. По можливості, не сідайте за кермо в день повного місяця, бо опозиція з Меркурієм і наростальний напружений аспект з Марсом сприяє збільшенню ДТП. В цей день складно сконцентруватися на важливих справах, тому необхідно утриматись від прийняття рішень, підписання документів, обговорення завдань і планів, краще звести спілкування до мінімуму, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Овен

Читайте такожКалендар стрижок на травень 2020: коли краще стригтися, щоб волосся було красивимВикористовуйте поточні ситуації, якими б складними або легкими вони не були, щоб продемонструвати відданість своїй справі або здатність відстоювати свої принципи. Досягнення цілей допоможуть чоловіками або ви отримаєте новий досвід і перспективи, в ситуаціях суперництва. Зростає число громадських зв'язків. Імовірний успіх для тих, хто самостійно створює різні ситуації, бере участь у різноманітній діяльності, розширювати своє коло спілкування, щоб залучити ті можливості, до яких ви прагнете.

Відео дня

Телець

З'являється можливість нового емоційного досвіду, схильність до новизни і оновлення почуттів. Вам не складно адаптуватися до будь-якої ситуації, ви легко налаштовані на поточну обстановку, що дасть вам нові перспективи. Але, можливо, доведеться зробити вибір, відмовитися від безперспективних проектів або взаємин, внести корективи у свої плани. Сильні почуття і непостійність настрою виникають в день повного місяця 7 травня, тому в цей день краще відмовитися від розумової роботи та прийняття важливих рішень.

Близнюки

Навколишні знаходять вас більш привабливим і привабливим, чому ви відчуваєте себе самі. Без особливих зусиль у цей період ви будете оточені красою. Партнери та інші союзники зможуть надати вам підтримку, а ви, в свою чергу, зможете внести свій внесок у спільне підприємство. В цей час романтика стане невід'ємною частиною вашого життя. До негативних аспектів цього періоду належать надмірна поблажливість до своїх слабостей і посилена гонитва за задоволеннями. Чуттєва сторона життя стає більш помітною.

Рак

Більше ніж зазвичай, піддаються сумнівам і страхам, але при цьому, чітко усвідомлюєте свої потреби і справжні бажання. Якщо ви шукайте відповідь на питання: «А що ж мені дійсно потрібно?» зараз ви можете знайти відповідь. Підозрілість і закритість, не сприяє сприятливим контакту з публікою. Спілкування з дітьми, родичами і навіть коханою людиною здатне викликати незрозуміле роздратування. Утримайтеся від вживання алкогольних напоїв, дотримуйтеся дієти, оскільки збільшується ймовірність отруєння.

Лев

Перепади настрою і мінливість почуттів, що створює труднощі у відносинах з начальством, протистояння з колегами. Це може опосередковано зашкодити вашому бізнесу та роботі. Виключіть особисті зіткнення, прояв амбіцій, егоїзму, і ви уникнете багатьох неприємностей, а також зберегти мир в сім'ї. Будьте обережні у витратах і витратах, вкладення грошових коштів. У відносинах з протилежною статтю, у сімейних стосунках, можливе виникнення певних труднощів.

Діва

Читайте такожМісячний календар на травень 2020: сприятливі і несприятливі дніСприятливий час для прийняття розумних і суттєвих рішень. У такий період слід братися за підготовку та проведення ділових контактів всіх видів, а також торговельних угод і переговорів про спільну роботу. Гарний час для публікації рекламних оголошень або рекламної кампанії. Ви помітні, з'являється можливість переконувати, навіювати. У вираженні своїх ідей та інтересів проявіть упевненість, і ви виявите інтерес оточуючих, а також бажання співпрацювати з вами. Можливі невеликі поїздки за дорученням або справах.

Терези

Сприятлива обстановка для налагодження партнерських взаємовідносин, особливо в любовній сфері. Також, хороший час для того, щоб знайти популярність в середовищі. Хороший день для звернення до багатим і впливовим людям. Можливе збільшення доходів, хоча і короткострокове. Хороший день для косметичного ремонту, оформлення офісу. Частіше, ніж зазвичай, відбувається перехід деяких ділових відносин в романтичне русло. Спокій, врівноваженість, бадьорість і рівні відносини з людьми, спричинять благотворний вплив на стан здоров'я.

Скорпіон

Ваш енергетичний потенціал великий, як ніколи. Головне - використати його на благо, і бажано - по максимуму. Адже надлишки легко можуть трансформуватися в дратівливість і похмурий настрій, які захочеться на комусь зірвати. Якщо ви давно подумували про те, щоб багато чого в житті змінити остаточно і безповоротно, але все якось сміливості не вистачало, зараз для кардинальних змін найвідповідніший час. Для взаємин складний період, зараз марно комусь щось довести, можна ще більше загострити ситуацію.

Стрілець

Можливо досягнення певного успіху у професійній і фінансовій сферах. Цей період характеризується емоційною стійкістю, що сприяє серйозної роботи і вирішення багатьох завдань. Можна сподіватися на хороший контакт з впливовими людьми, представниками органів влади. Відповідний період, насамперед, для гармонізації відносин з батьками, літніми родичами. Посилюється оптимізм, загострюється чутливість до успіху, що часто дає схильність перебільшувати свої можливості і сили.

Козеріг

Знижується емоційний тонус, загострюється почуття відповідальності, самодисципліни, увага спрямована на матеріальну сторону справи. Посилюється прагнення підтримати свій престиж, зберегти бездоганну репутацію. Для будь-якої діяльності характерні діловитість і лаконічність, а нове і незвичайне, приймається з обережністю. У справах можуть виникати різні перешкоди, насамперед у формі обмежувальних правил, але якщо все зроблено відповідно до нормативних документів та технічними умовами, то робота буде проходити дуже конструктивно.

Водолій

Виникають несподівані, але скороминучі труднощі. Можливий фінансовий спад, збитки, а отримання прибутку, затримується. Емоційна нестійкість може викликати конфліктну ситуацію в родині. Схильність до категоричності створює проблеми, яких можна було уникнути. Збільшується ймовірність труднощів при користуванні оргтехнікою, електроприладами, можливі поломки автомобіля. Для вирішення багатьох завдань потрібна активність, фізична діяльність, - але це хороша можливість скидання накопиченої напруги.

Риби

Справи близьких, а також домашні турботи, заважають виконанню службових обов'язків. Стан грошової сфери викликає тривогу, неспокій. Надмірні переживання можуть відбитися на стані нервової системи і викликати неприємні відчуття в області шлунку, головний біль. З'являється схильність надавати перебільшене значення неприємних відчуттів і симптомів. Період несприятливий для контактів з публікою, необхідно утриматися від прийняття важливих рішень, підписання документів, обговорення завдань і планів і звести спілкування до мінімуму.